Divlje dete lepo igra

U DNK Koncept 45.0 radnje utkana je potreba da se stalno i iznova menja, nadograđuje, traga za inovacijama, prerasta u nešto još bolje. Ovog leta zato, Koncept 45.0 u fokus stavlja sasvim novi segment u svojoj ponudi- ultimativnu selekciju gramofonskih ploča na kojoj bi svaki DJ pozavideo. Najbolje ploče u gradu od ovog leta spavaju u Konceptu 45.0- i čekaju da ih vaš gramofon probudi! Dance all night, sleep all day!

DJT3616 Koncept 45 Koncept 45.0: Tvoje omiljeno dizajnersko mesto u gradu

Capsule kolekcije

U želji da Beograd učini još bližim savremenom kosmopolitskom duhu u kome luksuz doživljava metamorfozu i poprima sasvim nove vrednosti, Koncept 45.0 udružio se sa nekim od vrhunskih dizajnera beogradske modne scene, kako bi zajedno kreirali ekskluzivne capsule kolekcije koje se mogu kupiti samo u Konceptu 45.0.

Oscar Hofman ekskluzivna capsule kolekcija nudi sofisticiranost u kombinaciji sa kožnim pantalonama. Kolekcijom dominiraju pastelne boje, slobodne forme, ali i ženstvene linije. Akcenat je na kožnim mini suknjama sa brižno odrađenim krojevima i blagim A formama, kao i na retro svilenim romantičnim bluzama.

DSC 5607 Koncept 45.0: Tvoje omiljeno dizajnersko mesto u gradu

Iva Stefanović ekskluzivna capsule kolekcija, osnovu pronalazi u kožnim jaknama inspirisanim kultnim londonskim street style punkom. Uzimajući klabing kao lajtmotiv, ova kolekcija vas poziva da svoj snažan i jasan stav iskažete glasno, da ne krijete svoje samopouzdanje, te da svojim body language-om udahnete ovim komadima neponovljivi, individualni život. Svaka jakna je malo umetničko delo i na svakoj se pažljivo ručno radilo po nekoliko nedelja. Crna i zlatna su osnovne boje, a detalji su u beloj, plavoj, crvenoj i zelenoj i predstavljaju samo neki od hrabrih koraka koje ćete načiniti hodajući svetlijom stranom ulice.

Posetite ih u ulici Kralja Petra 45, na Facebooku i Instagramu.

Comments