Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Kopenhagen: Najbolji restorani za ljubitelje dizajna

Kopenhagen: Najbolji restorani za ljubitelje dizajna

1/3

Kopenhagen… grad čiji stanovnici važe za najsrećnije ljude na svetu, a sam grad za jedan od najboljih za život. I to sve iz jednog jednostavnog razloga, koji se čini da se danas lako previdi. Zato što je napravljen za život. Svaki detalj, svaki ćošak Kopenhagena je dizajniran da bi se u njemu što lakše, lepše i bolje živelo. Od zgrada i arhitekture, hrane i vode, načina života, bicakala, inteligentne infrastrukture, besplatnog obrazovanja, besplatnog zdravstvenog, i generalno društva fokusiranog na balans između rada i uživanja. U neku ruku Kopenhagen je džepna bajka u kojoj se sve stiže i za sve ima vremena, i sve neverovatno narpeduje jer je vibrantni hub za nove ideje i perspektivne umove.

U takvom gradu, restorani i kafići svakako da zauzimaju posebno istaknuto mesto, jer se u njima i uživa, i radi i sastaje sa priajteljima. To i jeste kultura kafića, ne da se zbrzano uzme kafa za poneti, već da se u lepom, prefinjenom, brižljivo osmišljenom enterijeru sedi sa dragim ljudima, ili onima koji će tek to da postanu, i razmenjuju priče, iskustva, brige, ideje. Kopenhagen je pun takvih mesta, a ukoliko si usput i ljubitelj dizajna onda je ovo pravi grad za tebe, jer je gotovo svaki toliko brižljivo uređen i konceptualno osmišljen da nećeš znati gde bi pre.

Café Royal u Radisson Blu Royal hotelu

Hammerichsgade 1, 1611

Iako nije najnovije mesto u Kopenhagenu svakako još uvek važi za jednu od najatraktivnijih dizajnerskih destinacija. Arne Jacobsenov Royal hotel je imao prvi revamp za novi milenijum. Počevši zadivljujućeg lobija, sa kružnim mermernim stepeništem, otvoreni  Café Royal je opušten bistro gde su Drop stolice uparene sa manje poznatim Jacobsenovim Mayor sofama i Giraffe stolovima za ručavanje.

Kafeteria

Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307.

Konceptualni umetnik Danh Vo i poznati kuvar Frederik Bille Brahe su udružili snage i oživeli lokal, muzejski kafić u Statens Museum for Kunst to jest Danskoj nacionalon galeriji. Nastalo kao spoj i presek umetnosti i hrane, ovo je mesto za sastajanje i deljenje ideja, diskutovanje, i uživanje u kreativnoj razmeni podjednako kao i u dobroj hrani. U Kafeteriji skulpturalna svetla Isamu Noguchia susreću se sa praktičnim DIY komadima nameštaja Enzo Mari i spajaju sa preukusnom, jedinstvenom hranom.

Editors choice