Muški mozak radi drugačije od ženskog, ali šta to znači za tebe, u odnosu na muškarca do kog ti je stalo, ili koji ti se sviđa? Evo nekih smernica koje će ti pomoći da bolje razumeš muški svet, odnosno, da stvari posmatraš iz njihovog ugla i postaviš realnije svoja očekivanja.

Nije potrebno da budeš jako zgodna i atraktivna, nego pristojna osoba, koja ume da se predstavi u najboljem svetlu. Kad se dive nekoj ženi, oni obično navode da je “prava dama”.

Nećeš mu skrenuti pažnju ako ga praviš ljubomornim – muškarac ne želi da vidi da devojka koja mu se sviđa (ili koja pokazuje interesovanje za nega) flertuje sa nekim drugim. Ali to je logično i razumljivo, jer i žene se isto tako osećaju – kad vide da muškarac koji ih je do maločas “muvao” sada usmerava svoj šarm na neku drugu, smatraće ga površnim i nedostojnim.

On može da se ponaša kao da mu se jako sviđaš (a verovatno mu se i sviđaš) i da zatim zaboravi da postojiš. To je jedan od razloga zašto ti se nije javio, iako ste razmenili kontakte i stekla utisak da je on zainteresovan kao i ti.

Kad voli ženu, muškarac je sklon da zanemari njene nedostatke – naročito ako je to nešto što ona smatra nedostatkom, a ne tiče se njenog karaktera i odnosa prema njemu.

Ukoliko mu se sviđaš, učiniće sve da ti skrene pažnju. Ako se ne trudi i ne pokušava (i ne pravi budalu od sebe baš ni malo), znači da nije ni zainteresovan.

Tajni savet: izbegni priču o bivšim momcima, to muškarca koji je sa tobom čini izuzetno nesigurnim. On zna, teoretski, da si nekoga volela i uživala sa njim i pre njega, ali što manje detalja zna o tome, bolje se oseća.

Kad piju, to nije zato da bi se opustili i da bi imali više hrabrosti (iako i sami to često kažu). To je samo izgovor. Piju zato što uživaju u tome kako se osećaju kad su pijani i omamljeni. Oprez, onaj ko voli da pije, možda više voli alkohol od bilo čega i bilo koga drugog.

Comments