Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) poznata je po svojim odevnim kombinacijama, ali predstavivši javnosti dom u Kalabasasu (Kalifornija), koji je u velikoj meri sama opremila, pokazala je da se dobro snalazi i u uređenju unutrašnjeg prostora. Uz pomoć stručnjaka za enterijer Džefa Endrjuza (Jeff Andrews) uspela je da organizuje prostor koji odiše stilom, ali istovremeno odgovara potrebama porodice sa malom decom.

Ovo su neki od kutaka koje vam predstavljamo!

Iako možda ne liči na klasičnu mušku oazu, kako Kortni kaže, to je Skotova soba. Kako bi unela malo topline, osim prelakiranog očevog stola, prostor je osvežila knjigama koje su pripadale njenim roditeljima. Zanimljivo je da upravo Kortnina ideja da se umesto starih stave nove korice koje bi se uklapale u ideju obeležavanja bojama.

Radna soba Kourtney Kardashian: Šta niste znali o njenoj kući

U radnoj sobi posebno mesto zauzima sto koji je pripadao Kortinom ocu

Na prvi pogled boho-šik dnevna soba predstavlja sinonim za sofisticiranost, ali i pored toga, Kortni je vodila računa da bude prilagođena deci, pa je dečija kuhinja ušuškana iza kauča, a oštre ivice su zabranjene.

Dnevna soba Kourtney Kardashian: Šta niste znali o njenoj kući

Dnevna soba prilagođena je deci

U spavaćoj sobi sve je toliko dobro uklopljeno da ni komoda za TV ne izgleda kao višak, nego ukras. Kako bi se izbegao utisak natrpanosti, neki komadi osmišljeni su tako da imaju više uloga. U jednoj komodi su već spremljene odevne kombinacije koje Kortni može odmah da obuče, a drugoj je garderoba iz kolekcije Kardashian.

Spavaca soba Kourtney Kardashian: Šta niste znali o njenoj kući

U spavaćoj sobi neki delovi nameštaja imaju više uloga

Kada je reč o izboru tapeta za plafon, Kortni je zatražila Džefov savet, a ostatak dečije sobe uredila je sama. Lepo uklopljeni detalji mogu se videti na svakom koraku, ali bismo kao najzanimljivije izdvojili roze tapete Ralph Lauren i tepih Madeline Weinrib.

Penelope soba Kourtney Kardashian: Šta niste znali o njenoj kući

U Penelopinoj sobi preovladava roze boja


Vesna Marić ima pregršt razloga da veruje da je u prošlom životu bila mačka: kotrljavo R, dečiju radoznalost, sindrom “noćno ludilo”, sposobnost da se uvek dočeka na noge, obaveznu dnevnu dremku, pa čak i kandže. Zato se uvek nasmeje kada je neko nazove kučkom. I, kao što je rekla Colette: “Ne postoje obične mačke”.

 

Comments