Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Srce ponekad nema ni malo pameti, a mi godinama plaćamo njegove pogrešne izbore. Ljubav je slepa, ne bira je pamet nego srce – sve to znamo, ali kad se zapitamo zašto nam se neko toliko dopao, šta nas je privuklo i zbog čega su proradili ti leptirići koje posle nikako nismo mogli da ignorišemo, ni da umirimo, sami sebi delujemo banalno, budalasto i smešno. Evo nekih površnih razloga koje zaljubljeni navode, pokušavajući da definišu šta ih je to navelo da “otkinu”.

View this post on Instagram

Can we agree that this place is like a dream? 🌷 Planning and flowers @anastasiyasblooms Dress @loversxsociety Hmu @jenhawkins_hmua . . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Čita novine

U vašoj glavi je slika ozbiljnog akademskog građanina, koji aktivno prati društvena dešavanja, a to znači da je stabilna i temeljna osoba na koju možete da se oslonite. Ako tražite stabilnost i očinsku figuru, zaljubićete se u nekog zato što čita novine i nosi naočari (kao vaš otac, ili deda, ili neki profesor, koji je za vas predstavljao simbol solidnosti i poštovanja), pre nego što stignete da se uverite u to da li karakter i osobine te osobe odgovaraju vašem utisku.

Nedostižan je

U zavisnosti od vaših ljubavnih modela, koje ste usvojili na nesvesnom nivou u ranom detinjstvu, zaljubljivaćete se u tipove koji su hladni i predstavljaju „pasivan mamac“. Sa njima imate onu vožnju koja uključuje sve vaše sposobnosti – polomićete se da skrenete pažnju i izazovete interesovanje nekoga ko deluje ravnodušno i pušta vas da se trudite oko njega. To je igra koja vas angažuje i koja budi leptiriće.

Ima “onaj” izraz lica

Koji je to izraz lica, uopšte nije bitno. Možda deluje zamišljeno, ili sanjivo i zaneto, ili pronicljivo, ili podrugljivo, ili hladno (poker fejs), ili kao da upravo razmatra kako da spase svet… Izraz njegovog lica (dok nije znao da ga posmatrate), bio je ključ koji je otvorio vaše srce, tako da više niste mogli da odolite i da se suzdržite. Zašto vas pokreće baš taj, takav izraz lica – možete toga biti svesni ili ne, ali to vam ništa neće pomoći. Sledeći put kad budete spremni da padnete u zamku zaljubljivanja, opet će biti isto.

Editors choice