Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Došlo je vrijeme da zaronimo u ormar i pronađemo prošlogodišnje kupaće kostime i onda slijedi razočarenje, shvatimo da su nam dosadili stari kupaći i da je ovog ljeta hit neki drugi model, koji nam se sigurno svidio više. Tada počinje potraga za savršenim, koja ni malo nije laka. Počnemo da se premišljamo, koji će nam ljepše stajati, koji model će sakriti nedostatke, a istaći atribute, koji će nam dezen ljepše stajati, da li je ipak jednobojni idealno rješenje za nas. Zatim dolazi i razmišljanje, kako ćemo pocrniti u njemu, da li će nam se oslikati bretele, možda je najbolje da uzmemo onaj bez bretela, ali šta ako spadne dok izlazimo iz vode?

Taman kad smo riješile problem kupaćeg kostima, sjetimo se da nam treba prigodna ešarpa, koju, naravno, moramo imati. Boje moraju da se slažu, gdje na plaži da izgledamo kao modni promašaj, a posmatraju nas svi ti zgodni dečki. Kada smo završile potragu za savršenom ešarpom, shvatamo da nam trebaju i papuče, onda opet dilema, da li sa platformom ili bez, možda je ipak bolje sa, jer će noge da nam izgledaju duže, pa onda traženje u identičnoj boji kao kupaći. Uh već sam se umorila od nabrajanja, a ne kupovine svega navedenog, ali ovo nije ni pola onoga što nam treba.

Naravno, moramo imati odgovarajuću torbu za plažu, šešir, naočale, ma da izgledamo kao dive. Za one koje bez nakita ne idu čak ni na plažu, moraju i nakit da ukombinuju, uglavnom su to plastične narukvice, koje idelno idu uz sve ostalno nabrojano.

slika 22 Kraljice stila i na plus četrdeset

Budite kraljica stila i na plaži

Kada smo “završile” sa kupovinom krpica i ostalih dodataka, vrijeme je da se pobrinemo o svojoj koži i kosi, jer ako nam kosa i koža budu izgledale isušeno i izmoreno od sunca i slane vode, sve nam do sad nabrojano pada u vodu. Bez kreme sa zaštitnim faktorom ne pomišljajte da idete na plažu, a kada lijepo pocrnite, tu su ulja koja će da nahrane vašu kožu i pomognu da dobijete jos ljepšu boju tena.

Kosa se mora posebno njegovati, jer sunce i so loše utiču na kvalitet naše kose. Plavu kosu dodatno isušuju, pa izgleda otrcano i jeftino, a tamna kosa gubi boju i sjaj, zato se potrudite da nanesete preparate koji će očuvati vlažnost vaše kose i boju, tako da nećete odmah, po povratku kući, trčati kod prvog frizera.


Lena Pantelić je student novinarstva, nepopravljivi optimista. U slobodno vrijeme uređuje svoju modnu stranicu Štikle i ostale stvarčice. Mrzi laž, dvolične osobe i lažne prijatelje. Plavuša koja mrzi predrasude.

Editors choice