U prethodnim tekstovima posvetili smo se fenomenu bivšeg koji te manipuliše i bivšeg sa kojim je seks dobar. Sad je na red došao bivši koji se oženio. Njegovoj vrsti pripada takođe i bivši koji je napravio dete prvoj sledećoj devojci. Nekada se ova dva tipa poklapaju, a nekada ne. Zavisi od sredine u kojoj obitavaju.

Nadam se da vam ovaj bivši momak nije i kombinacija sa “onim koga ćemo uvek voleti”. Onda sebe dovodimo u ono “dve tablete jedan vinjak na svaka tri sata i posle 15 godina ti bude bolje” stanje. Ako to kod vas nije slučaj, onda čestitam. Moći ćete da čujete Luisovu Mećavu bez toga da prođete jetrom kroz inventar u kafani i glavom kroz zid. To će svakako sprečiti da vam se ogade pesme koje ste ranije voleli, jer ih je neko za koga ćete uskoro shvatiti da je apsolutno nebitan izabrao za prvi ples.

Kad dođemo u određene godine i bivši krenu da se žene, biološki sat kuca sve jače. U doba Instagrama i profesionalnih fotografa, jako je teško zanemariti “on i ona” slike na Kalemegdanu ili u polju lavande u Bukovcu. Sreća je očigledno veća kad se deli sa drugima, i to ne samo deli, već i šeruje. Kada bivši dragi preplavi sve društvene mreže od My Spacea do Linkedina, čak i ako smo mi bile te koje smo taj odnos prekinule, osetimo se povređeno, ostavljeno i usamljeno.

Comments