Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Da li se sećate emisije u kojoj je Selin Dion pozvala Opru i njene gledaoce u svoj savršeni dom? Ova vila koja se nalazi na Floridi, izdvaja se po tome što ima ogroman bazen, sa mnogo đakuzija, mostića, prostora za sunčanje i kućica za goste.

U ovoj emisiji ona je šetala u pidžami kroz kuću, noseći svoje bebe, blizance Edija i Nelsona. Takođe, videli smo i njenog supruga Renea Anđelija.

Međutim, sada se ovaj dom iz snova prodaje i to za 72 miliona dolara.

Zato vas još jednom vodimo u obilazak ovog savršenog imanja.

Razlog zbog koga su uopšte i sagradili ovu veličanstvenu kuću je, kako kaže njihov broker Džozef Montano, to što im je postalo veoma teško da posećuju bazene i zabavne parkove, a da ih ne presreće horda fanova i paparaco fotografa. Zato su odlučili da sagrade sebi dom koji ima i mnoge mogućnosti za zabavu u okviru samog imanja. Otud toliko bazena.

Celine Dions house for sale Jupiter Florida 19 611x376 Kuće poznatih: Selin Dion prodaje vilu

Ovo imanje nikada ne bi prodali, ali cela porodica sada mnogo više vremena provodi u Las Vegasu. Selin je pod ugovorom i do 2019. izvodiće svoj šou u “Cesar’s Palace”.

Sobe pojedinačno ne izgledaju previše veliko, ali celo imanje ukupno ima 10,000 kvadratnih metara.

Celine Dions house for sale Jupiter Florida 12 611x404 Kuće poznatih: Selin Dion prodaje vilu Celine Dions house for sale Jupiter Florida 13 611x404 Kuće poznatih: Selin Dion prodaje vilu

Imanje ima dva bazena, kućicu na drvetu, tobogane, mostove i malu veštačku reku. Ukoliko to nije dovoljno, postoji i treći bazen sa pogledom na okean.

Celine Dions house for sale Jupiter Florida 9 611x404 Kuće poznatih: Selin Dion prodaje vilu Celine Dions house for sale Jupiter Florida 10 611x401 Kuće poznatih: Selin Dion prodaje vilu Celine Dions house for sale Jupiter Florida 11 611x377 Kuće poznatih: Selin Dion prodaje vilu Celine Dions house for sale Jupiter Florida 14 611x368 Kuće poznatih: Selin Dion prodaje vilu Celine Dions house for sale Jupiter Florida 15 611x404 Kuće poznatih: Selin Dion prodaje vilu

Evo kako izgleda ovo imanje iz vazduha. Svakako izgleda kao kuća koju bi svako poželeo.

Lenka Gatić

Editors choice