#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Kaže mi drugarica često: “Karma je kučka samo ako si i ti”, pa sad da budem iskrena, ne mogu da kažem da nisam ispala kučka par puta. Ali ko nije? Svakome se omaklo! Ne znam što se Poštovana toliko zakačila baš za mene?

Možda je nekome sve ovo čudno, ali ja stvarno verujem u karmu. Verujem u ono “Kako činiš tako ti se i vraća”. Zato i znam da sada nemam pravo da kukam. Znam da sam par puta loše postupila, znam da mi je, više nego jednom, neko bio samo second best thing, kombinacija koja je otpala čim je persona A odlučila da se pojavi. I svaki put kad sam to uradila, znala sam da ću platiti i znala sam da nije u redu i da je njima sad užasno. Ali ja sam imala svog dream guya ili mislila da sam imala, i zaista, da se ne lažemo, nije me bilo mnogo briga. I eto sad šale ni od kuda, kada je Poštovana odlučila da ja malo nekome budem plan B, zašto da ne, da vidim malo kako je. Let me tell you, it’s not great.

Zanimljivo je da mi karma vraća samo za greške iz ljubavnog života. Doduše u ostalim segmentima i nisam mnogo pravila sranja, da prostite. A gledajući žene oko sebe, izgleda da je ljubav generalno područje u kom se najslabije snalazimo.

I tako vi zateknete samu sebe u tri ujutru kako sedite i razmišljate šta vam je činiti. I šta nam je činiti?

Prvo, treba ti da naglas čuješ kako stvari stoje. I koliko god da on tebe voli ili mu je stalo, uvek će postojati ti repovi iz prošlosti od kojih neće moći. I da ti nisi dovoljna da se to preseče ili on nema volje. Neće pomoći ni da kažeš pet puta da je on pussy koja nema snage da prekine nešto što ga uništava. To šta je i kako je on, ostavljamo za drugi put, sada je reč o tebi. Dakle, treba nam opasna izlazna strategija. Svačija je različita, ali ja ću s vama podeliti svoju, a to je da se pomerim iz grada na par dana, pokušam da ne mislim o tome, posvetim vreme drugim ljudima i da se čvrsto odlučim da dignem ruke od priče. Ako ništa drugo bar da bih zadržala prijatelja. I da prekinem svoj plan B koji se sprema da počne. Znam da svi kažu da se klin klinom izbija, ali having been there, done that, znam da nema vajde. Ne tražite nikad od nekog drugog da vas popravlja! Možda i da pokušam da poslušam drugaričin savet: “Radi samo ono što tebe zadovoljava. I nemoj ostavljati mesta gde on može da se uvuče i da ti kuka.” Možda će ovo nekome da zvuči sebično i kao prilika da karma nalupa još koju recku, ali meni ne deluje tako. Deluje mi kao jedino logično rešenje, posle celog mog iskustva sa momcima i izgovorima za iste. Budi srećna, a ako se neko pojavi da tu sreću uveća, super, ako ne, preživećeš.

Ali najbitnije, budi bolno iskrena prema sebi. Nemoj da se zavaravaš u pričama tipa “ma on se mene plaši, ja sam previše dobra za njega” i slično što ti svi govore (iz najbolje namere). Ako je to slučaj, super, ali često nije. Često jednostavno nekome nisi dovoljna i nisi mu na prvom mestu. Šta je sad toliko čudno? Koliko puta neko tebi nije bio dovoljan. Ne brini, za svakog postoji neko, naići će. Pokušaj bar da se dobro zabaviš dok se tražite. I da ne nerviraš karmu previše, jer ume da nabaci zajebanu kamatu.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Editors choice