#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kučka omaška

Kučka omaška

Kaže mi drugarica često: “Karma je kučka samo ako si i ti”, pa sad da budem iskrena, ne mogu da kažem da nisam ispala kučka par puta. Ali ko nije? Svakome se omaklo! Ne znam što se Poštovana toliko zakačila baš za mene?

Možda je nekome sve ovo čudno, ali ja stvarno verujem u karmu. Verujem u ono “Kako činiš tako ti se i vraća”. Zato i znam da sada nemam pravo da kukam. Znam da sam par puta loše postupila, znam da mi je, više nego jednom, neko bio samo second best thing, kombinacija koja je otpala čim je persona A odlučila da se pojavi. I svaki put kad sam to uradila, znala sam da ću platiti i znala sam da nije u redu i da je njima sad užasno. Ali ja sam imala svog dream guya ili mislila da sam imala, i zaista, da se ne lažemo, nije me bilo mnogo briga. I eto sad šale ni od kuda, kada je Poštovana odlučila da ja malo nekome budem plan B, zašto da ne, da vidim malo kako je. Let me tell you, it’s not great.

Zanimljivo je da mi karma vraća samo za greške iz ljubavnog života. Doduše u ostalim segmentima i nisam mnogo pravila sranja, da prostite. A gledajući žene oko sebe, izgleda da je ljubav generalno područje u kom se najslabije snalazimo.

I tako vi zateknete samu sebe u tri ujutru kako sedite i razmišljate šta vam je činiti. I šta nam je činiti?

Prvo, treba ti da naglas čuješ kako stvari stoje. I koliko god da on tebe voli ili mu je stalo, uvek će postojati ti repovi iz prošlosti od kojih neće moći. I da ti nisi dovoljna da se to preseče ili on nema volje. Neće pomoći ni da kažeš pet puta da je on pussy koja nema snage da prekine nešto što ga uništava. To šta je i kako je on, ostavljamo za drugi put, sada je reč o tebi. Dakle, treba nam opasna izlazna strategija. Svačija je različita, ali ja ću s vama podeliti svoju, a to je da se pomerim iz grada na par dana, pokušam da ne mislim o tome, posvetim vreme drugim ljudima i da se čvrsto odlučim da dignem ruke od priče. Ako ništa drugo bar da bih zadržala prijatelja. I da prekinem svoj plan B koji se sprema da počne. Znam da svi kažu da se klin klinom izbija, ali having been there, done that, znam da nema vajde. Ne tražite nikad od nekog drugog da vas popravlja! Možda i da pokušam da poslušam drugaričin savet: “Radi samo ono što tebe zadovoljava. I nemoj ostavljati mesta gde on može da se uvuče i da ti kuka.” Možda će ovo nekome da zvuči sebično i kao prilika da karma nalupa još koju recku, ali meni ne deluje tako. Deluje mi kao jedino logično rešenje, posle celog mog iskustva sa momcima i izgovorima za iste. Budi srećna, a ako se neko pojavi da tu sreću uveća, super, ako ne, preživećeš.

Ali najbitnije, budi bolno iskrena prema sebi. Nemoj da se zavaravaš u pričama tipa “ma on se mene plaši, ja sam previše dobra za njega” i slično što ti svi govore (iz najbolje namere). Ako je to slučaj, super, ali često nije. Često jednostavno nekome nisi dovoljna i nisi mu na prvom mestu. Šta je sad toliko čudno? Koliko puta neko tebi nije bio dovoljan. Ne brini, za svakog postoji neko, naići će. Pokušaj bar da se dobro zabaviš dok se tražite. I da ne nerviraš karmu previše, jer ume da nabaci zajebanu kamatu.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Editors choice