Ko bi rekao da ćemo u nekom periodu svog života biti ljubomorni na kućne ljubimce koje možemo videti na Instagramu? Nama se ovih dana upravo to dogodilo, jer smo upravo na ovoj društvenoj mreži pronašli profile na kojima su objavljene fotografije kućnih ljubimaca koji putuju mnogo bolje, mnogo češće i mnogo lepše od nas samih. Od toplih grčkih ostrva, preko ledenih Alpa, pa sve od juga do severa Amerike, pogledajte koji to kućni ljubimci putuju bolje od nas.

Zahvaljujući svojim vlasnicama, Hanter Lorens i Sari Mišel Lorens, Aspen je zlatni retriver na čijem Instagram profilu @aspenthemountainpup možete videti sve putešestvije na koje ovaj kućni ljubimac odlazi sa svojim vlasnicama.

kucni ljubimci koji putuju bolje od nas 1 Kućni ljubimci koji putuju BOLJE od nas

Zamislite da ste po prirodi avanturista i da svoju mačku vodite svuda sa sobom na putovanja? Upravo to radi Kreg Armstrong, čija je mačka Mili njegov redovni pratilac na svim putovanjima na koja odlazi. Kreg je tim povodom napravio Instagram profil @pechanga, na kom možete videti sve fotografije nastale tokom njihovih zajedničkih avantura.

kucni ljubimci koji putuju bolje od nas 2 Kućni ljubimci koji putuju BOLJE od nas
Comments