Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kuliranjem, koje će vam garantovati jednu vrstu sigurnosti u odnosu sa željenim muškarcem. Naglašavam da i kada dođe do poslednjeg nivoa, izabranik vašeg srca ne sme da pobedi, već se morate truditi da mu želja za trijumfom uvek ostane aktuelna i živa.U čemu je trik i šta to znaju devojke taktičarke, što nama, običnim smrtnicama, ne polazi za rukom? Reč je o tome da treba da se naoružate strpljenjem, debelim živcima, niskim udarcima, sposobnošću da prikrivate emocije ili simpatije i da nikada, ali baš nikada ne pokažete da ste u potpunosti osvojene!

slika 124 Kulirajte nekog i neka neko voli vas

Ljubav nije partija šaha u kojoj se partner matira

Zovete ga, šaljete poruke, beskrajni dogovori, pregovori, ali do viđanja nikako da dođe? Ne osećate se paženom, maženom ili voljenom onoliko koliko bi trebalo? Da li ste pokušali da ga ne zovete, ponašate se nonšalantno ili distancirano, zaboravite bitne datume, ili mu na primer obećate izlazak, pa se ne javite ili ga vi odložite za sledeći put? Niste? E pa, probajte! Naravno, morate imati meru i u tome. Nikako ne sme steći utisak da ste totalno nezainteresovane i hladne. Hm, i još jedna stavka. Osoba na koju primenjujete taktiku, mora biti bar malo zainteresovana za vas. A onda hokus pokus preparandus i metarmofoza će biti vidna.

Tvrdim da prave i velike ljubavi ne poznaju taktiku. Svako ko vas zaista zaslužuje, takve kakve ste, predivne i unikatne, neće pasti na taktiku, pašće upravo na vas. Na kraju krajeva, cilj ljubavi je sve, samo ne igra. Onaj koji ume da voli i za koga srce nije igračka, nikada vas neće dovesti u situaciju da morate da taktizirate. Za prolazne avanture, šeme, veze i vezice… pokušajte ovako nešto, bar ako vas za razliku od mene krasi upornost i neophodno strpljenje. Ali, zapitajte se, da li će vam zaista, posle uloženog napora da ga sačuvate putem lažnog ignorisanja, ostati energije, želje i snage da ga volite onako istinski i svim srcem kako nam to ljubav nalaže?


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Editors choice