5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Mada, neki stručnjaci su gledali, pa su čak i štoperice uključivali, da izmere kratkoću, mislim, trajanje seksa. Pa kao, tri četvrtine muške populacije svršava za manje od 7 minuta, a to je pet minuta kraće od onih 12 koliko je potrebno ženama.

Istina, ima muškaraca koji brzo svršavaju i oni su naučili neke trikove. Najčešće se bave masturbacijom nešto pre očekivanog seksualnog susreta. Što je zapravo, suština ideje da seks nije gotov, zato što je muškarac svršio jednom. Za dva ipo minuta. Nećemo da im merimo vreme, nego ćemo da brojimo sopstvene orgazme, baš ako volimo da računamo. Ako nas brojke mnogo ne zanimaju, samo ćemo da se opustimo i da se igramo. A naša opuštenost i razigranost njima mnogo znači.

Govori im da ih ne procenjujemo prema brojkama, statistikama i istraživanjima, da nemamo nerealna očekivanja, izgrađena na savetima iz Kosmopolitena, nego da prosto uživamo sa njima.

Pa, ako je vaš partner jedan od one tri četvrtine muškog roda kojima je sat u krevetu smrtni neprijatelj, naučite da uživate sa njim na njegov način. On takođe može da svrši nekoliko puta, a svaki put će potrajati malo duže. U međuvremenu, zabavite se svim ostalim načinima na koje on vama može da pruži zadovoljstvo i da se oseća kao svetksi car orgazma.

sexy couple bed Kultura u krevetu: Ne gledajte na sat

Uz odgovarajuću predigru, u kojoj vam je partner već pružio vrhunsko zadovoljstvo, akcija od tih famoznih sedam minuta je sasvim dovoljna.

Uigrani partneri će se zabavljati gledanjem na sat i ustanoviti da su za manje od desetak minuta uspeli da se ispale u svemir i vrate nazad, smejući se zadovoljno.

Takođe, uigrani partneri će umeti da vode ljubav i po sat vremena i da se kresnu na brzaka sa punim užitkom, prema trenutku, raspoloženju, prostoru i vremenu koje im je na raspolaganju. A tu svaka statistika pada u vodu.

Možete imati dobar seks i sa nekim novim i za jedno veče, ali onda budite slobodni, koliko i kulturni i nemojte brojati minute.

Ponovite igru, uputite novog partnera kako da vas dodiruje i kako da vam pruži ono što vam je potrebno i ne gubite vreme ustežući se i očekujući da on sam otkrije šta treba da radi.

Za zadovoljavajući seks zaista vam ne treba više od pola sata, uključujući i predigru, a muška dokazivanja u pijanom stanju i seks koji traje po dva sata, ukazuju jedino na njegovu utrnulost, u kojoj će možda imati problema da održi erekciju, pa će vam svakako biti potrebne pauze i rudarski rad, dok on najzad ne svrši.

Ne merite vreme i ne verujte seksualnim statistikama i mitovima. Opustite se, igrajte se i uživajte.

Aleksina Đorđević

Editors choice