Gafovi se događaju i u krevetu. Previše grubosti, brzopleto zaključivanje, nepotrebni komentari koji mogu da budu ponižavajući i uvredljivi. Komentarisanje veličine polnih organa u smislu nije ti dovoljno uska i ne, nego je tebi mala kita, naprosto ne dolaze u obzir. To je nekulturno i seljački. Kao i još nekoliko stvari, koje saigrače dovode u nezgodnu situaciju.

Šta to bi? Telesne šupljine ponekad proizvode postiđujuće zvuke. Možda je samo izašao vazduh koji ste sabili unutra, a možda je ono drugo. Ako ne umete da se našalite po tom pitanju, onda samo recite to je potpuno normalno i nastavkom akcije pokažite da vam nije zasmetalo.

in bed Kultura u krevetu: Nije teško biti fin, iako si go

Ponekad se desi da erekcija popusti usred seksa, a na vama je, drage dame, da ne pitate gluposti, nego da predložite konstruktivnu pauzu. U kojoj on može da upotrebi ruke ili šta već volite.

Moja bivša je volela ovako

Njima se dešava da prokomentarišu nešto slično, čudeći se što vi ne reagujete kako on očekuje na ono što vam radi, ili zato što baš uživate, kao što je i ona uživala. Ako ga ne otpišete zbog ove brutalne neosetljivosti, uzvratite mu istom merom, čisto da vidi kako je to ponižavajuće. Možda shvati.

Comments