Najlepši deo leta i toplog vremena jesu odlasci na odmore koji većinom uključuju i posetu nekom popularnom letovalištu, egzotičnoj destinaciji, a sva ta putovanja uvek se vezuju za more i plaže. Osim jedva očekivanog odmora i morskog Sunca, glavna stvar svega jeste pakovanje kofera pre put. Žene se uvek odlučuju za ogromnu količinu garderobe, a posebna pažnja se obraća na kupaće kostime. Oni uvek stvore problem pri kupovini. Koju boju odabrati, kakav model, jednodelni ili dvodelni, bikini, da li sa bretelama oko vrata ili ne. Osim toga dezeni i materijali su uvek predmet dugog razmišljanja. Da biste se možda lakše odlučili, pokazujemo vam kostime za plaže poznatih dama i svetski popularnih devojaka, koje su se u skorije vreme slikale u njima.

Tejlor Svift se na plaži našla u dvodelnom kupaćem kostimu u kojem izgleda zaista zanosno. Podseća na ručni rad baka, pa mu to doprinosi lepoti i savršenom dizajnu. Savršeno je spojen komad iz “škrinje” sa trendom. Ukoliko se odlučite za neki sličan model, budite sigurni da osim odličnog izgleda, privlačićete i mnogobrojne pogleda prisutnih muškaraca.

Džidži Hadid, na snimanju editorijala za Vogue magazin bila je u dvodelnom kostimu sa dubokim donjim delom. Iako su popularni donji delovi koji ne pokrivaju toliko, stilisti su želeli nešto manje provokativno za ovu poznatu devojku. U crveno – beloj kombinaciji boja, ovaj kostim je savršeno pristajao Džidži, a verovatno će i vama, pogotovu ako ne volite preizazovan izgled.

Njena sestra, Bela Hadid, se na plaži pojavila u jednodelnom crnom kupaćem sa imenom sestre na grudima. Da li je ovo bio samo trik za slikanje ili ne, ne znamo, ali ovakvi kostimi najviše će odgovarati devojkama koje vole klasiku, pa i na plaži i odmoru.

Comments