Jun tek što je počeo, a mi smo već u mislima otišli na more i vidimo sebe kako preplanuli uživamo na pesku pored mora u čijem se odsjaju vidi nebo, dok u ruci držimo koktel i osluškujemo zvuk talasa. Naravno, naša mentalna slika letovanja ne bi bila potpuna bez autfita u kojem smo, a koji ne mora biti samo kupaći kostim. Naravno, bikini je letnji must have, ali preko njega možemo nositi uvezanu maramu, prozirnu haljinu ili nešto treće… i upravo u tom razmišljanju i biranju nam od pomoći može biti javna ličnost i beauty mogul Kylie Jenner, koja nas je u poslednje vreme na svom Instagram nalogu obradovala fotkama sjajnih letnjih autfita. U nastavku vam predstavljamo njenih najboljih osam trendy letnjih autfita koji će vas sigurno inspirisati pred pakovanje za put!

Nude matching set

Sportska odeća doživela je popularnost u 2020. godini i čini nam se da ne planira da izađe iz mode. Ukoliko leti želite da vam bude komforno, da budete stajliš i da u svakom trenutku budete spremne za trčanje, aktivnosti ili odbojku na plaži – predlažemo vam matching set kratkog topa i biciklističkih helanki u popularnoj nude boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Žuti kupaći komplet

Još jedna boja koja će ovog leta biti aktuelna je topla žuta – koja odlično izgleda uz preplanuli letnji ten. Ukoliko birate žuti bikini, predlažemo vam da odaberete onaj sa malo zatvorenijim gornjim delom koji vam takođe u drugim kombinacijama može poslužiti kao majica, odnosno, crop top. Takođe, uz žuti kupaći kostim odlično se slaže zlatni ili pozlaćeni nakit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kao sa pustog ostrva

Ukoliko je vaša letnja ispiracija takođe oduvek bila Brooke Shields iz čuvenog filma “Blue Lagoon” – na dobrom ste putu. Izgleda da je i Kylie pronašla inspiraciju za autfit baš u ovom filmu, obukavši providnu i prozirnu suknju i majicu – koje čine da izgleda kao da je došla sa nekog savršenog pustog ostrva. Ovo je pravi morski sexy i istovremeno nežan look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Tropska lepotica

Kada budete kupovale kupaći kostim, obavezno pogledajte da li uz njega možete kupiti i neki drugi odevni komad od istog materijala, kao što je na primer opuštena i lepršava suknja ili pak marama. Oni će biti odličan dodatak vašem autfitu za plažu – na kojoj ne želite da budete obučene u nepraktičnu odeću, ali vam je potrebno da ne budete u svakom trenutku samo u kupaćem kostimu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Comments