Javna ličnost i beauty mogul, najmlađa sestra iz “klana” Kardashian/Jenner – Kylie Jenner, na svom Instagramu je najavila da pokreće novi brend pod nazivom “Kylie Baby”! Ona je objavila fotografiju svoje ćerkice Stormy u kadi, od koje bismo mogli da se istopimo, napisavši u opisu “vreme je za kupanje uz Kylie Baby”. Ona je tagovala i poseban Instagram nalog pod istim imenom, na kojem još uvek ne postoji ni jedan jedini post – ali on već broji oko 570 hiljada pratilaca! Kylie nam još uvek ne otkriva mnogo o ovom svom novom projektu, ali ako je verovati njenim prethodnim poslovnim projektima, i ovaj je “osuđen” na uspeh!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kylie se pokazala kao izuzetna mlada žena u svetu biznisa, a prošle godine našla se i na čuvenoj listi bilionera magazina Forbes. Ona je svoje bogatstvo većinski stekla kreiranjem brenda šminke “Kylie Cosmetics” koji je zatim proširila i na proizvode za negu kože pod nazivom “Kylie Skin”. Nakon toga, ona je pokrenula i svoju ličnu kompaniju privatnih džetova kojima putuje po svetu pod nazivom “Kylie Air” – a sada je izgleda na red došla linija proizvoda za decu “Kylie Baby”!

Još uvek nismo sigurni da li će ovaj njen novi brend podrazumevati proizvode za negu kože i kose beba, ili će se u njemu možda naći i neki dizajnerski odevni komadi, jer se Kylie u mladosti već oprobala u dizajnu sa svojom starijom sestrom, manekenkom Kendall Jenner. Pretpostavljamo ipak da će u pitanju biti linija kozmetike, jer je u pitanju vreme za kupku, ali ostaje nam da nestrpljivo iščekujemo nove informacije!

Comments