Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

People Kyra Sedgwick chun Kyra Sedgwick: neobična plavuša imuna na skandale

Kira Sedžvik (Kyra Sedgwick) je jedno od onih interesantnih lica koje pamtite iz serija i filmova, a niste nikad sigurni kako se zove. Glumica ponosna na mnoge nagrade za svoje, pre svega brodvejske i televizijske uloge, može biti ponosna i na jedan od najdugotrajnijih i najuspešnijih brakova u Holivudu: sa suprugom Kevinom Bejkonom (Kevin Bacon) uživa u bračnom životu već 23 godine.

Neobična Kira jedna je od bivših studentkinja čuvenog njujorškog Sarah Lawrence umetničkog koledža. Za svoj rad je od 1993. do danas nominovana za apsolutno svaku profesionalnu nagradu, a  vlasnica je jednog Zlatnog globusa i jedne nagrade Emmy, obe za ulogu u kriminalističkoj seriji “The Closer”, koja se na američkoj televiziji TNT emituje već pet godina.

closer kyra yellow tape Kyra Sedgwick: neobična plavuša imuna na skandale

Kao rođena Njujorčanka, Kira neguje poseban stil koji odlikuju prefinjena elegancija i jednostavnost. Njene fotografije sa crvenog tepiha enciklopedijski su primer sofisticiranog i nenametljivog glamura, koji se ne zasniva na napadnom praćenju trendova i beskrupuloznom privlačenju medijske pažnje, iako se ponekad čini da pobornice takvog “stila” danas vladaju holivudskim premijerama.

Uz besprekoran ten i prelepu svetlu gustu kosu, Kira se najčešće opredeljuje za haljine živih boja ili zlatnih tonova, koje ističu njenu besprekornu  figuru, uprkos godinama i tome što je majka dvoje tinejdžera.


Jelena Ignjatić previše priča, premalo filtrira. Jedinstveni nosilac dijagnoze labrofagija. “Ćutanje je zlato, a ja ne volim zlato…” Kad pretera – laje, kad promukne – izvinjava se. Mrzi dugmiće. Uradila neke psihološke testove koji tvrde da je pali moć. Lažu!

Editors choice