Dame će u subotu i nedelju, od 09 – 21 čas moći da uživaju raznovrsnoj ponudi izlagača, zatim u različitim programima namenjenim savremenoj ženi, savetima stručnjaka, kreativnim radionicama i vrednim poklonima.

U Ženskom kutku Žene portala dame će u toku oba dana moći da isprobaju najnovije prolećne frizure, da se posavetuju sa fizioterapeutom, dok će one znatiželjne moći da saznaju šta ih to očekuje u budućnosti.

LW  program web Specijalna iznenađenja za dame u TC Mercator“

Za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju, izlagači su pripremili specijalna iznenađenja poput velikih popusta na proizvode, zatim dame će besplatno moći da srede svoje nokte i da se našminkaju i još dosta toga očekuje sve naše posetiteljke.

Nove i veoma popularne brendove na tržištu predstaviće oko 30 izlagača, tako da dame zaista mogu da uživaju u svemu onome što zanima i što je potrebno jednoj savremenoj ženi.

Što se tiče akcija u periodu održavanja sajma sponzori Lady weekend-a, Bioten i BU imaju popuste na setove -20%, dok će na njihovom štandu posetioci moći da isprobaju nove Bioten proizvode, Skinnergy kreme za lice i losione za telo.

Oranizatori zajedno sa partnerom TC “Mercator“, kao i sponzorima manifestacije pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady weekend-a.

Comments