Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

Dame će u subotu i nedelju, od 09 – 21 čas moći da uživaju raznovrsnoj ponudi izlagača, zatim u različitim programima namenjenim savremenoj ženi, savetima stručnjaka, kreativnim radionicama i vrednim poklonima.

U Ženskom kutku Žene portala dame će u toku oba dana moći da isprobaju najnovije prolećne frizure, da se posavetuju sa fizioterapeutom, dok će one znatiželjne moći da saznaju šta ih to očekuje u budućnosti.

LW  program web Specijalna iznenađenja za dame u TC Mercator“

Za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju, izlagači su pripremili specijalna iznenađenja poput velikih popusta na proizvode, zatim dame će besplatno moći da srede svoje nokte i da se našminkaju i još dosta toga očekuje sve naše posetiteljke.

Nove i veoma popularne brendove na tržištu predstaviće oko 30 izlagača, tako da dame zaista mogu da uživaju u svemu onome što zanima i što je potrebno jednoj savremenoj ženi.

Što se tiče akcija u periodu održavanja sajma sponzori Lady weekend-a, Bioten i BU imaju popuste na setove -20%, dok će na njihovom štandu posetioci moći da isprobaju nove Bioten proizvode, Skinnergy kreme za lice i losione za telo.

Oranizatori zajedno sa partnerom TC “Mercator“, kao i sponzorima manifestacije pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady weekend-a.

Editors choice