Još samo tri nedelje ostalo je do početka IV Lady fair-a – sajma za žene, koji će obeležiti drugi vikend septembra ispred shopping centra “Ušće“. Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju.

Posetioci će 12. i 13. septembra, od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Lady fair-u. Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju – knjige, časopisi, filmovi, muzika.

slika 81 Vikend rezervisan samo za dame

Žene će uživati u pesmi i igri na bini, raznovrsnom i veoma zanimljivom programu u Ženskom kutku, druženju sa stručnim licima iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene, a očekuje ih još dosta uživanja poput nagradnih igara, vrednih nagrada, poznatih ličnosti i još dosta toga.

Veliko interesovanje posetiteljki je za kreativne radionice u kojima u interakciji sa drugim damama i stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo.

slika 11 Vikend rezervisan samo za dame

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, one znatiželjne moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom “Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Dove, Frikom i Dijamant pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Comments