Iako se spekulisalo da će zvezda naslovne strane američkog “Harper’s Bazaar”-a ovog meseca biti Britni Spirs (Britney Spears), taj epitet preuzela je jedina koja danas može Spirsovoj da preotme sve ostale dosadašnje titule.

113 Lady Gaga za Harpers Bazaar US

Lejdi Gaga (Lady GaGa) i poznati selebriti fotograf Teri Ričardson (Terry Richardson) ostvarili su još jednu u nizu saradnji, snimivši editorijal za majski broj gorepomenutog časopisa. U crnom Versace topu i suknji, sa već viđenom rozikastom bojom kose i sada uveliko prepoznatljivim implantima na licu i ramenima, Gagu smo viđali i u ekscentričnijim izdanjima. Ipak, ostale fotografije nas uveravaju da je to ona ista ikona neobičnosti na kakvu smo do sad navikli i od koje stalno očekujemo sve luđe i luđe modne poduhvate. Odeću koja joj omogućava da tako izgleda na ovim najnovijim fotografijama kreirali su Tjeri Mugle (Thierry Mugler), Frančesko Skonamiljo (Francesco Scognamiglio), Teks Saverio (Tex Saverio), dizajneri modne kuće Dior i pokojni Aleksandar Mekvin (Alexander McQueen).

25 Lady Gaga za Harpers Bazaar US

310 Lady Gaga za Harpers Bazaar US

411 Lady Gaga za Harpers Bazaar US

Gagin novi album naziva “Born This Way” (pre kojeg nas očekuje objava singla “Judas” za nekoliko dana) izaći će upravo na prvu godišnjicu smrti Mekvina, za kojeg sama pevačica u intervjuu za “Harper’s Bazaar” kaže da je uverena da je baš on, a ne ona, napisao najavni singl za istoimeni album koji će se naći u prodaji u maju ove godine. “Uverena sam da je on sve ovo isplanirao nakon što je preminuo. Sada sedi negde u raju, upravljajući celom ovom mašinerijom kao marionetom”, objašnjava dvadesetpetogodišnja pevačica.

57 Lady Gaga za Harpers Bazaar US

64 Lady Gaga za Harpers Bazaar US

“Album ‘Born This Way’ će biti promovisan na novoj turneji, nakon koje će uslediti novi album, pa još jedan ‘Gremi’ nastup i ciklus se nastavlja”, kaže Gaga. Da li se brine da će je se mediji jednog dana zasititi? Ne. Možete da me citirate: “Ljudi vas vole kad misle da nećete još dugo biti prisutni na sceni, a mrze vas kad ne mogu da vas se otarase. Ali ja nigde ne idem”.


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam. Ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments