Fanovi će definitivno uživati, a i oni koji to nisu, u notama i rečima kvalitetne muzike. Magičan glas i muzika mlade Lane (Lana Del Rey) ekranizuju se u još jedan video, kojim prikazuje deo sebe, njenog života od pre, opisujući kakva je bila i kakva je sada. Krenimo u vožnju na njen način.

Znajući je kao tekstopisca, koji opisuje svoj život kroz pesme, Lana u ovoj pesmi opisuje vožnju kroz svoju prošlost, pominjući da ne treba niko da je sputava, jer je putovala dugo pokušavajući da uspe sa jednom lepom pesmom, ali da ne želi da je neko ostavi, okrene se i ode. Takođe je pokušavala da ne upadne u neku nevolju, ali kaže kako ima rat u glavi, kako je umorna od toga da se oseća kao luda vozeći sebe dok ne vidi zvezde u svojim očima. Ali, ipak, nastavlja da vozi…

Desetominutnom vožnjom kroz spot, gledajući prelepe i različite, fascinantne, kadrove i scene, shvatili smo i te kako šta je htela da kaže, a to je da život ide dalje, bez obzira na sve, i ona i dalje ‘vozi’.

Iako je njen otac ugledan i poznat holivudskom društvu, Lana Del Rej je želela sama da započne svoju karijeru po cenu svega što je očekuje. Pored svoje današnje autentičnosti, njenog prepoznatljivog glasa i stila pevanja, pretpostavlja se da je fanovi i zbog toga dosta cene.

Ovakvim spotom privukla je veliku pažnju gledalaca, sakupivši više od pet miliona za tri dana.
Ovim singlom, Lana takođe prikazuje deo njenog predstojećeg albuma “Born To Die – The Paradise Edition”, koji izlazi 15. novembra.

SLIKA11 Lana Del Rey: Spot za pesmu Ride

Omot novog albuma Lane Del Rej

Izvori fotografija: josepvinaixa.com


Filip Milić – Uporan. Optimista. Borac za ljudska prava, realizam i pozitivizam. Ponekad se oseća da nije ni na nebu ni na zemlji. Veliki ljubitelj mačaka! Želi da sazna svrhu življenja i stvari van materijalnog. Novinarstvo kao poriv kreativnosti. Kreativnost kao poriv za novinarstvo.

Comments