Kejt Hadson dizajnirala je kolekciju malih crnih haljina u saradnji sa En Tejlor, a njena nova kolekcija namenjena je svim modnim ekspertima koji žele da imaju haljinu u kojoj će u svakoj prilici izgledati adekvatno i moderno.

Kejt je rekla da su haljine dizajnirane tako da odgovaraju svačijem životnom stilu – da svako može da pronađe nešto za sebe i za svaku priliku.

o ANN TAYLOR KATE HUDSON 2 570 Lansirana kolekcija malih crnih haljina Kejt Hadson

Svaka haljina adekvatno je imenovana, a dijapazon haljina zaista se proteže od glamura do drskosti.

Među najformalnijim nalazi se haljina pod imenom “Best Actress” – haljina ispirisana autfitom koji je glumica nosila na BCRF gala večeri.

U kolekciji se mogu naći i nežniji krojevi kao što je “The Romantic” haljina – komad koji odiše nežnošću i romantikom, a u isto vreme je veoma moderna i šik.

Oni koji preferiraju seksi stil mogu se pronaći u haljinama “Camera Ready” i “London Love” koje su malo drskije i imaju dublje dekoltee i šliceve.

Najdrskija haljina iz kolekcije jeste “The Late Nighter”, kratka uzana haljina od crne čipke koja je stvorena da njom oduzmete dah.

Kolekcija haljina biće puštena u prodaju 10. aprila.

embedded Kate Hudson Ann Taylor Dress 2014 Lansirana kolekcija malih crnih haljina Kejt Hadson embedded Kate Hudson Ann Taylor LBD 2014 Lansirana kolekcija malih crnih haljina Kejt Hadson embedded Kate Hudson Ann Taylor Little Black Dress Lansirana kolekcija malih crnih haljina Kejt Hadson

Una Hadži – Nikolić

Comments