Naravno da je crna boja neprevaziđena boja stila i elegancije, koja nikada neće izaći iz mode. Niko ne može da porekne koliko je all-black autfit zapravo efektan i dominantan u svakoj situaciji i prilici.

Međutim, život jeste zanimljiviji i lepši kad tu i tamo ubacimo po neku boju koju ne nosimo često i koja nas momentalno inspiriše. 

Lapis plava je bila prisutna na mnogim modnim pistama kada su nas još jesenas modni kreatori upoznavali sa trendovima za proleće/leto 2017. i jasno nam je zašto je tako! Ne samo da je ovu boju lapis lazuli dragog kamena, koja simboliše moć, mudrost i istinu, Pantone uvrstio među IT boje za proleće 2017, već je ova plava opisana kao boja koja daje energiju i samopouzdanje; boja prožeta sjajem koji dolazi iznutra!

MaxCo 3 2 Lapis plava je nova crna: Kako da poneseš jednu od najatraktivnijih boja ovog proleća

Zar ne zvuči kao da nam baš toga treba malo više u životu?!

Dakle, neki komad u ovoj boji se mora naći u tvom garderoberu ovog proleća, a ako ti je potrebna inspiracija kako da je stilizuješ i poneseš na pravi način, evo savršene ideje!

MaxCo 1 2 1 Lapis plava je nova crna: Kako da poneseš jednu od najatraktivnijih boja ovog proleća

Autfit koji je savršeno pogodan i za posao, ali i za kafu sa drugaricama. Fokus je naravno na suknji koja ne samo da je u lapis plavoj boji, već kobinuje i još jedan detalj koji je u trendu ovog proleća – suknje sa faltama!

MaxCo 2 2 Lapis plava je nova crna: Kako da poneseš jednu od najatraktivnijih boja ovog proleća

Srebrne metalik nijanse odlično prate ovu kombinaciju, jer se presijavaju kao i donji deo suknje, a osim toga imitiraju i svetlucavi deo lapis lazuli kamena koji je i sam “išaran” srebrnim linijama.

MaxCo 5 2 Lapis plava je nova crna: Kako da poneseš jednu od najatraktivnijih boja ovog proleća

Ukoliko ti se dopao naš predlog i želiš da imaš neki (ili sve) od ovih komada, onda nikako ne propusti da posetiš Max&Co prodavnicu na Obilićevom vencu 26, u Beogradu!

I naravno, ne zaboravi da lajkuješ Facebook page svog novog omiljenog brenda i Instagram profil.

MaxCo 4 2 Lapis plava je nova crna: Kako da poneseš jednu od najatraktivnijih boja ovog proleća

Total look: Max&Co
Model: Tijana Bakaj
Foto: Vesna Kojić
Stilista: Aleksandra Zec
Šminka: Nadica Lekić

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Elena Erdeljanović

Comments