Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Larry Crowne

Larry Crowne

”Kada mislite da je sve vredno u životu prošlo pored vas, može vam se dogoditi da upravo tada otkrijete razlog da se radujete životu” – kompanija “Universal Pictures” ovako je najavila film “Leri Kraun” (“Larry Crowne”).

Glavni junak Leri, koga glumi Tom Henks (Tom Hanks), dobija otkaz na poslu. Glavna junakinja, gospođa Tejno – Džulija Roberts (Julia Roberts), isfrustrirana svojim profesorskim poslom, ima problem sa pićem i još veći problem sa lenjim mužem, opsednutim mekom pornografijom. Teška socijalna drama o posledicama svetske ekonomske krize na savremenog čoveka i društvo u celini? Ne, pre će biti opuštajuća komedija.

1.Njih dvoje su dovoljna preporuka da pogledate ovaj film. Larry Crowne

Njih dvoje su dovoljna preporuka da pogledate ovaj film

Tom Henks, kao reditelj i koscenarista, donosi nam priču o Leriju Kraunu, marginalcu koji odlučuje da se izbori za svoju sreću i bolje mesto u svetu oko sebe. Rađen bez velikih umetničkih pretenzija, sa idejom da vas prvenstveno oraspoloži, ovaj film u potpunosti opravdava svoju svrhu, izmamljujući vam široki osmeh na lice. Ovo nije film koji ćete staviti na listu pedeset najboljih koje ste ikada pogledali, niti će vas nagnati da razmišljate o misterijama univerzuma. Ali ”Leri Kraun” zrači nekom posebnom toplinom kojom će vas zainteresovati i na kraju osvojiti. Univerzalna priča o “dobrom momku” i njegovoj borbi protkana nenametljivim, odmerenim humorom biće vam, između ostalog, zanimljiva zbog uvek sjajnih Henksa i Robertsove, ali i ekipe sporednih glumaca, poput beskrajno simpatične Gugu Mbata-Rou (Gugu Mbatha-Raw) u ulozi Talije, urnebesnog Džordža Takeija (George Takei) koji glumi profesora ekonomije i Vilmera Valderame (Wilmer Valderrama) u ulozi Talijinog dečka. Na Vilmerovu nesreću, neće vam biti zanimljiv zbog svoje glume koliko zbog činjenice da ga poznajete kao Feza iz serije ”Vesele sedamdesete” (“That ’70s”).

2.Uvek drugari. Leri i Talija picnik Larry Crowne

Uvek drugari - Leri i Talija

Hepiend se, naravno, podrazumeva i zato ako želite pitku, nepretencioznu komediju koja će vas pre svega dobro zabaviti, pritisnite dugme play i uživajte u filmu.


Željko Marjanović U konstantnoj potrazi za Nedođijom, večiti dečak, sanjar, optimista. Nepokolebljivo uveren da će osmeh spasiti svet.


Editors choice