Lauren Tsai je američka ilustratorka, model i glumica, a ovu svestranu mladu devojku (ima tek 21 godinu!) trenutno gledamo u seriji “Legion” koja se emituje na FOX kanalu. Ovim povodom smo imali ekskluzivnu priliku da razgovaramo sa njom o Switch, ulozi koju tumači u pomenutoj seriji, a dotakli smo se i drugih važnih tema poput umetnosti i detinjstva koje je provela na Havajima.

WANNABE MAGAZINE: Glumica si, model i umetnica – u čemu najviše uživaš i u kojoj oblasti si se najviše pronašla?

LAUREN TSAI: To je jako teško pitanje, jer sam iznova uzbuđena oko svakog novog projekta. Umetnost je moja ljubav, ali sam se zaista pronašla u glumačkim vodama. Glumačke vode mi stvaraju najviše izazova, a uvek me gura do granica gde moram iznova tražiti samopouzdanje kako bih iznela ulogu koja mi je dodeljena.

Kako bi opisala svoju ulogu u seriji “Legion”? Koliko je bila zahtevna?

Moj lik u seriji je potpuno nov, zove se Switch. Ona je lik koji može da putuje kroz vreme i da se nađe u budućnosti, što je jedan jako velik zaplet za sve ostale likove. Sa njom mogu da se povežem na izuzetno dubinskom nivou, jer se ona ne oseća povezano sa realnim svetom i sa tim šta se dešava oko nje. Onda i dalje istražuje svoju ličnost i svoje sposobnosti, a smatram da svako može sa time da se poistoveti.

legion 301 0084r e1560842403218 Lauren Tsai o umetnosti, seriji Legion i odrastanju na Havajima

Ima li sličnosti između tebe privatno i lika Switch koji tumačiš u seriji?

Switch je neko kome je komforno da živi u svom malom svetu koji je stvorila u svojoj glavi, i to je izdvaja od mase ostalih likova i na njoj se to evidentno primećuje. Takođe, i ja se osećam komforno kada živim u svom svetu koji stvaram svuda oko sebe, koji iz svoje glave prenosim u realnost koliko je moguće. Bila sam primorana da otvorim te emocije koje imam po tom pitanju kada sam glumila lik Switch i bilo je neverovatno, zaista.

Sarađivala si sa Marc Jacobsom na capsule collection – kakvo je to iskustvo bilo za tebe? Po čemu ćeš pamtiti ovu saradnju?

To je bilo jedno od najuzbudljivijih iskustava ikad! Od predloga koji sam poslala za saradnju, do poziva sa ponudom meni koji je usledio nakon toga, koji nisam očekivala iskreno, jednostavno uzbudljivo. A kada je u pitanju Marc Jacobs, morala sam da mislim o umetnici u meni koja je stvarala i zaista sam se maksimalno potrudila, jer je bilo potpuno drugačije od svega što sam do tada radila. Raditi sa njegovim timom u New Yorku je bilo mnogo interesantno i donosilo je određeni izazov za mene, jer sam konstantno bila okružena kreativnim ljudima, sa kojima osećaš povezanost sve vreme, što te dodatno inspiriše. Jednostavno neverovatno.

legion 301 0274r e1560842456795 Lauren Tsai o umetnosti, seriji Legion i odrastanju na Havajima

Kako je izgledalo tvoje detinjstvo na Havajima?

Ekstremno sam srećna što sam odrasla na Havajima. Havaji su jedno jako srećno mesto, gde život teče normalnim i jednim mirnim tokom, gde ljudi brinu jedni o drugima, čak iako se ne poznaju, gde čovek neguje i čuva prirodu, a pritom koriste svoje slobodno vreme da se osvrnu na svoj život i situacije koje su prošli, što ih čini dodatno zahvalnim za sve što im je dato. Mnogo sam zahvalna što sam odrasla na takvom mestu i iskreno se nadam da ću uskoro dobiti neku šansu da odem tamo na odmor, jer zaista mi je potreban odmor (smeh).


Fotografije: Copyright 2019, FX Networks. All Rights Reserved.

Jovan Žihlavski

Comments