LC Waikiki, turski vodeći modni lanac specializovan za odeću i aksesoar za muškarce, žene i decu svih uzrasta otvara svoj prvi maloprodajni objekat u Srbiji, u TC Mercator, u četvrtak 27. avgusta, na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 4.

635282373053467349 LC Waikiki ulazi na srpsko tržište

Otvaranje novog maloprodajnog objekta LC Waikiki će privući pažnju srpskih kupaca zbog visokog kvaliteta, moderne linije koja prati poslednje svetske modne trendove, i što je najvažnije zbog pristupačnih cena proizvoda. Svi LC Wikiki maloprodajni objekti su lako prepoznatljivi po prijatnoj i toploj atmosferi i pristupačnoj organizaciji prodaje koja omogućava kupcima da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno.

635669419323241800 LC Waikiki ulazi na srpsko tržište

Regionalni menadžer brenda LC Waikiki, Sinan Sahin, izjavio je: “Mi poslujemo u Turskoj pod okriljem LC Waikiki maloprodaje od 1997. godine. Naša prva strana investicija, bila je u Rumuniji 2009. godine, nakon naglog porasta u Turskoj i pošto smo postali vodeći u ovom sektoru. Sada nam je veliko zadovoljstvo da uđemo na srpsko tržište i što smo postali dostupni u 26 zemalja za veoma kratak vremenski period. Kao LC Waikiki, mi verujemo u srpsko tržište. Naš cilj je da nastavimo da rastemo na tržištu i postanemo konkurentni.”

Comments