Prva DJ dama Srbije, Lea Dobričić, sprema se za svoj prvi nastup izvan Evrope! Burn Residency pobednica nastupaće 25. septembra u klubu Iris Yas Island u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Lea će biti prva devojka koja će vrteti u tom klubu.

Lea je i ove godine provela leto puneći plesne podijume od Berlina i Ibice do Italije, Francuske i Turske. Njen prepoznatljivi blend groovy techna sa masivnim bas linijama, dubokim sintovima i ponekom melodijom, nastavlja beskompromisno da osvaja publiku širom Evrope.

LeaDobricic AbuDabi Lea Dobričić osvaja Bliski Istok!

Da podsetimo, njena karijera eksplodirala je 2013. godine, kada je trijumfovala na prestižnom burn Residency takmičenju i osvojila rezidenturu na Elrow žurkama u klubu Privilege na Ibici i u Barseloni. Nakon toga, delila je DJ booth sa Lorentom Garnijerom, Lucijanom, Ričijem Havtinom, Markom Karolom, Mis Kitin, Karlom Liom i mnogim drugima.

Lein poslednji miks možete poslušati ovde.

Iris Yas island se nalazi na ostrvu Yas, najboljoj destinaciji za zabavu u Abu Dabiju. Ovaj trendi, ali nekonvencionalni prostor, poznat je po chill out vajbu i sjajnom pogledu, kao i po jedinstvenoj atmosferi.

Comments