Vanessa Hudgens je poznata po ležernom stilu zbog kojeg je na svim listama najbolje odjevenih. Čak i najokorjele pristaše posh stila poput Viktorije Bekam (Victoria Beckham) i Karla Lagerfilda (Karl Lagerfeld) odaju priznanje njenoj ležernosti. Zvijezda The High Scool Musical posebno čezne za hippie vremenima, što ujedno znači da preferira komade poput maxi haljina, ukrasa za kosu i šešira, te široke palete uzoraka na odjeći. Ovo bi činilo i bazu njene garderobe, pa je od rock festivala do ulice L.A. možemo vidjeti u ovakvim jednostavnim, a jedinstvenim kombinacijama. Čak i kad je samo u trapericama i cool puloveru, odiše rock-om dajući svakoj kombinaciji neki poseban štih.

vanessa hudgens is still out there toting balenciaga 002 Lekcije o modi by Vanessa Hudgens

"Moda je moja strast i osjćala bih se loše kad bih samo nabacivala stvari na sebe, volim isprobavati, birati i uređivati odjeću na svoj način. Slučajno se to mnogim fanovima sviđa što mi daje još i više poleta."

Vodi se udobnošću, ali u običnoj trenirci je ipak nećete vidjeti – radije izabere skinny traperice i lepršavu majicu.

Osim nakita, njen fetiš su i velike torbe, pa često popularizira neki novi trend torbi kao što su ležerne s resama, a hvali se kako joj ih dizajneri često šalju, s molbama da ih “prošeta” na bar jednom od svojih medijskih pojavljivanja.

Vaneesa Hudgens Fox Hat Cutie 2 Lekcije o modi by Vanessa Hudgens

Ovom zanimljivom šubarom je privukla veliku pažnju.

“Naravno da na moj izgled jako utječu događaji iz privatnog života, na kraju krajeva svi se oblačimo i sređujemo prema raspoloženju”, izjavila je nakon prekida sa dugogodišnjim dečkom Zakom Efronom (Zac Efron).

Vanessa and Zac vanessa anne hudgens 5709843 314 500 Lekcije o modi by Vanessa Hudgens

U zagrljaju bivšeg dečka.

Po mišljenju većine on joj je godio jer je postala daleko samostalnija i ležernija u oblačenju – ne usklađuje odjeću sa još jednom osobom već nosi svoju “priču” i mnogo više riskira. To su primjetile i brojne modne kuće koje ju postavljaju kao lice nove kolekcije (Candie’s) ili novog parfema (DIESEL).

Sigurno cura od koje treba učiti, u to se uvjerite sami…


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments