Leni Klum je jedna od nepo-beba koje su stekle ime za sebe, a imajući u vidu da smo navikli da privilegovani potomci slavnih idu stopama svojih roditelja, ni 19-godišnja ćerka manekenke Heidi Klum – nije izuzetak.

Leni je primećena na Nedelji mode u Njujorku u glamuroznom crvenom kožnom kaputu, mameći poglede i obećavajući zavidan uspeh u manekenskoj karijeri. Sa plavom kosom spakovanom u glatku punđu, koja je isticala njene pravilne crte lica, pojavila se na reviji Alice + Olivie, a na pisti je, pored crvenog komada, predstavila i čizme do kolena.

I dok smo sigurni da će posećivanje modnih događaja poput ovog postati njena redovna pojava, u čast ovog retkog pojavljivanja jedne od najnovijih slavnih ličnosti iz redova nepo-beba, predstavljamo vam zanimljivosti iz života Leni Klum.

Ko je Leni Klum?

Leni je rođena 4. maja 2004. kao ćerka Heidi Klum i italijanskog biznismena Flavia Briatorea, međutim – par se razveo pre njenog rođenja. Kada je napunila 5 godina, pevač Seal (tadašnji partner njene majke) legalno ju je usvojio, postavši njen zakonski staratelj. Novi par je bio zajedno sedam godina i dobili su još troje dece: Henryja (18), Johana (16) i Loua (13).

Za časopis People, Leni je izjavila: “Oboje su me naučili da budem svoja i da radim ono što me čini srećnom”.

Iako Heidi i Seal više nisu zajedno, izgleda da je Leni ostala bliska sa Sealom, a pevač je objavio njihov zajednički snimak u septembru 2023. godine.

“U Njujorku sam sa mladom ženom koja mi je promenila život nabolje pre 19 godina. Hvala ti, Leni, što si me učinila boljom osobom. Volim te, tata”, napisao je pevač u opisu fotografije.

Leni i njena braća i sestre su navodno bliski i sa Heidinim novim mužem, Tomom Kaulitzom. Par se zvanično venčao 2019. godine, a mediji su izvestili da su Heidini potomci čak pomogli Kaulitzu da isplanira prosidbu.

Da li je Leni Klum single?

Nije. Leni je u vezi sa Arisom Rachevskyem od 2019. godine i redovno deli momente iz njihove veze sa fanovima preko svog Instagram naloga. Nedavno je podelila trenutke sa jahte, dajući pratiocima uvid u svoj tropski odmor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Manekenska karijera

Sudeći po dosadašnjim uspesima, Leni ide stopama svoje majke kao model – debitovavši na nemačkom Vogue izdanju sa svega 16 godina, pored Heidi.

Leni je priznala za američke medije da je suludo što joj je prvi posao u životu bio poziranje za Vogue, dodavši da uopšte nije bila nervozna, već uzbuđena što se konačno bavi manekenstvom.

Tinejdžerka od tog trenutka niže impresivan broj drugih manekenskih poslova, uključujući kampanju za donji veš Intimissi (takođe uz svoju mamu), pojavljivanje na pisti za Dolce & Gabbana i kampanju za Dior Beauty.

Uprkos bogatom portfoliju, Leni je za medije izjavila da je prvobitno želela da počne da se bavi modelingom ranije, ali ju je majka savetovala da sačeka dok ne sazri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Australia (@elleaus)

“Prva ponuda je stigla kada sam imala samo 12 ili 13 godina, od brenda koji sam volela da nosim: Brandy Melville. Tada sam molila majku, ali bez uspeha. Sada razumem da je to bilo prerano”, zaključila je Leni.

Njena majka je takođe objasnila da je tad smatrala da je njena ćerka premlada i da je želela da je – kao i svoju ostalu decu, drži podalje od očiju javnosti.

“Ona sada vozi automobil, pa sam shvatila da, ako može to da radi, može i da bude model, ako je to ono što želi da radi”, naglasila je Heidi za američke medije.

Pročitajte i ovo: 20 potencijalnih naslednika kralja Charlesa: Ko sve polaže pravo na britansku krunu?

Naslovna fotografija: instagram.com/elleusa

Milica Nešić

Comments