Kako to obično i biva kada su u pitanju mikro trendovi – njih je prosto nemoguće predvideti. Dovoljno je da samo nekoliko fashion devojaka uoči potencijal u nekom odevnom komadu ili aksesoaru i ubrzo nastaje pravi boom!

Mikro trendovi ove godine prate suštinu glavnih trendova i takođe se pozivaju na praktičnost i udobnost, dok istovremeno nastoje da se lako i lepo kombinuju za potpun, stylish efekat. U nastavku otkrij koji su to trendovi privukli našu pažnju na Instagramu i da, neke od njih zaista nismo očekivali!

Autfit inspirisan tenisom

Ne moraš da budeš Ashleigh Barty da bi ovog leta ispratila ovaj trend koji je došao kao savršena zamena za trenerke i helanke u kojima smo do sada provodili vreme. Kratka bela plisirana suknjica iliti teniska suknjica će se jednako dobro uklapati uz naše nove omiljene majice za leto i patike iz kojih ne izlazimo, a još bolji rezultat ćeš dobiti ukoliko stajling upotpuniš chunky ogrlicom u boji zlata.

Sve samo ne običan grudnjak

Bra-topovi su već najavljeni kao jedan od must-have komada za leto, ali njihova mikro trend varijanta podrazumeva da se zaista potrudiš oko izbora istog. Što neobičniji model – to bolje! Jedinstvene siluete, luksuzni materijali i kul detalji treba da ti budu smernica za sledeći šoping. Naravno, ovakav komad savršeno odgovara pantalonama sa dubokim strukom i oversized blejzerima.

Comments