Spa centri

Sada imaš najbolji mogući izgovor da nateraš svoju omiljenu osobu da krene sa tobom. Bazeni, masaže i vežbe u vodi u društvu potpuno su in ove sezone, iskoristi to.

“Ne” plastici!

S obzirom na to koliko je svaka vrsta plastike trenutno omražena, koliko snage i napora mnogi ulažu u razvoj održive mode i spašavanju životne okoline, došlo je do potrebe da se plastika u svakoj sferi naših života izbaci. Industrija lepote počela je da se zalaže za pokret održivosti, odnosno mnogi kozmetički brendovi počelu su da koriste biorazgradive i reciklažne materijale u svojoj proizvodnji kako bi doprineli ovom pokretu.

Drugačiji pristup vežbanju

Ukoliko je 15 minuta maksimalno vreme koje možeš da utrošiš na vežbanje, smatraj da je to i više nego dovoljno. Smanjivanje vremena koje ćeš provesti vežbajući je mnogo opušteniji pristup koji će ti olakšati i probuditi želju za svakodnevnim vežbanjem.

Lifestyle trendovi za 2020 2 Lifestyle trendovi za 2020.

Kućne neformalne večere

Nasuprot tradicionalno postavljenog stola i stolica, svoj ambijent za jelo preobrazi u mesto za hranu i druženje. Udobne fotelje ili čak veliki jasuci i nizak stočić učiniće atmosferu prijatnijom i opuštenijom.

Putovanja vozom

Umesto da uskočiš u avion na putu do sledeće zaniljivive destinacije, razmisli o putovanju vozom i učini svoje putovanje pravom avanturom.

Offline

Društvene mreže su super da se povežeš sa ljudima, podeliš zanimljiva iskustva sa prijateljina, ali zar se baš zbog njih nekada ne osetiš totalno bezveze? Vreme provedeno na društvenim mrežama postalo nam je potpuno bezvredna navika, stoga razmisli šta bi te drugo ispunilo u toku dana i kratkotrajno zamenilo ovu ružnu naviku.

Lifestyle trendovi za 2020 3 1 Lifestyle trendovi za 2020.

Fotografije: unsplash.com

Miona 

Comments