Brend Like a Therapy Fragrance nije samo kolekcija mirisnih proizvoda – to je putovanje kroz unutrašnji mir i spokoj, gde se svaki miris pretvara u priču, a svaki proizvod u ritual blagostanja.

Osnivač ovog brenda, Marina Ognjenović, pronašla je utočište u mirisima koji oblikuju prostor oko nas, pretvarajući ga u oazu mira i zadovoljstva. Sa filozofijom koja slavi male stvari i duboko poštovanje prema prirodi, Like a Therapy Fragrance postavlja standarde u ekološki osvešćenim brendovima, sa proizvodima dizajniranim za recikliranje i ponovnu upotrebu.

Zajedno sa vrhunskim francuskim parfimerima, Marina je kreirala liniju jedinstvenih parfemskih štapića za prostor, inspirisanih umirujućim atmosferama i pozitivnom energijom. Njena posvećenost stvaranju proizvoda koji ne samo da upotpunjuju fizički prostor već i mentalno blagostanje, postavlja Like a Therapy Fragrance u sam vrh brendova koji teže savršenstvu. 

417277DA 5EB8 4D62 BEBC 0196EDEB05A4 1 Oslobodite čula i osetite harmoniju uma i tela uz Like a Therapy Fragrance

Svaka mirisna nota inspirisana je jednom filozofijom života koja za cilj ima da nas vrati nama samima, uživanju u malim stvarima i u savršenstvu nesavršenosti života. Odatle potiču i sami nazivi mirisa koje danas imamo. 

Dolce far niente

Ovo je miris toplih noći na obali Sicilije, obogaćen slatkim notama voća, cveća i čokolade, koji budi važnost trenutka i opušta um.

DC87F8F4 EDC9 47B9 879A 1914DFDA6450 Oslobodite čula i osetite harmoniju uma i tela uz Like a Therapy Fragrance

Hygge

Inspirisan danskim konceptom udobnosti i spokoja, ovo je miris koji kombinuje oštre note bibera i drveta sa slatkim notama cveća i začina, pružajući osećaj topline i udobnosti.

EDFC90D3 D770 438B ABAF C7A6D48312C2 Oslobodite čula i osetite harmoniju uma i tela uz Like a Therapy Fragrance

Enso

Ovaj miris oslobađa um i donosi osećaj smirenosti, čistoće i elegancije, sa notama belog muska, mahovine, orhideje i anisa, inspirisan japanskim šumama i meditativnom atmosferom.

46C7BE6B 17B2 4964 AD88 509056DAB5BD Oslobodite čula i osetite harmoniju uma i tela uz Like a Therapy Fragrance

La vie en rose

Inspirisan francuskom pesmom “La vie en rose”, ovaj miris donosi osećaj zaljubljenosti u svakodnevni život, sa zelenkastim notama jabuke i trave, kao i slatkim notama smokve i suvog voća, preplavljujući vaša čula ljubavlju i radosti življenja.

01492043 BB09 4AA1 881A 52118CA0FE40 Oslobodite čula i osetite harmoniju uma i tela uz Like a Therapy Fragrance

Umirite svoju dušu i kožu uz Like a Therapy Fragrance, brend koji spaja umetnost “mirisne terapije” sa vrhunskom negom kože. Sa novim proizvodima za negu kože, ova priča o snovima koji postaju stvarnost postaje još dublja i inspirativnija. Like a therapy fragrance lanisrao je dva potpuno nova proizvoda u svom asortimanu, i to tečni sapun i kremu. Oba proizvoda namenjena su nezi kože ruku i tela, dermatološki su testirana na osteljivu kožu, imaju 100% sastojke prirodnog porekla i pogodni su za vegane. 

Jedan od ključnih sastojaka oba proizvoda je revolucionarni VitaCell® Aronia Waters, matične ćelije organske aronije, koji je obogaćen vitaminom C i ostavlja kožu nahranjenom i mekom. To su 100% prirodne biološke vode koje u sebi nose suštinsko bogatsvo biljaka dobijenih direktno iz njihovih ćelija. Bogate su jedinjenjima sa antioksidantima i imaju umirjujući,  hidrirajući i čak anti-ageing efekat na kožu.

Kao što se moglo i očekivati, u Like a therapy fragrance, mirisi imaju važnu ulogu i u ovim proizvodima. Zbog toga su veoma pažljivo birani kako bi doprineli maksimalnom uživanju prilikom njihovog korišćenja. Mirisi su napravljeni u Grasu, Francuska, prestonici parfemske industrije, gde su kreirane sve mirisne note ovog brenda. 

58715A73 9C93 4E2B 9C08 DB69F54E0558 Oslobodite čula i osetite harmoniju uma i tela uz Like a Therapy Fragrance

WASH za ruke i telo u sebi ima svež miris zelenog čaja, koji pretvara svaku njegovu upotrebu u “terapeutsko putovanje”, dok CREAM ima delikatan i sofisticiran miris belog čaja. Svaka upotreba ove kreme je kao blažen trenutak spokoja i čistog užitka. Krema je takođe obogaćena uljem lešnika i jojobe, kao i ši buterom, što je čini dodatno hidrirajućom i negujućom.

Otkrijte magiju prirodnih sastojaka i prigrlite ovaj svakodnevni ritual kao blagotvorno bekstvo koje budi vaša čula i osvežava vaš duh. Like a Therapy Fragrance – više od mirisa, to je putovanje u svet unutrašnjeg mira i spokoja.

Comments