Mnoge televizijske serije, posebno američke produkcije, u naše domove donele su gomilu odličnih priča i likova, zanimljivih dogodovština i, naravno, mnogo smeha. Njihove živote pratili smo iz dana u dan i pamtili legendarne izjave kojima se rado služimo u svakoj situaciji. Muški likovi osvojili su srca publike duhovitošću, zato smo za vas izabrali neke sa kojima biste sigurno voleli da se družite.

Barni Stinson (Barney Stinson) iz serije “Kako sam upoznao vašu majku” (How I Met Your Mother)

On možda nije veran devojkama sa kojima izlazi ali je svakako veran prijatelj. Uvek je tu za svoje prijatelje, da ih sasluša i oraspoloži. Samouveren je i duhovit, a kada su u pitanju prava osećanja postaje vrlo emotivan. Imati ljubavnu vezu sa njim je loša ideja ali za prijatelja bi ga svako poželeo.

Slika 143 Likovi iz serija sa kojima bismo voleli da se družimo

Bitch please…

Džek Mek Farland (Jack McFarlane) iz serije “Vil i Grejs” (Will and Grace)

Definitivno omiljeni lik iz serije “Vil i Grejs”. On je feminizirani, gej mladić koji je promenio celu paletu poslova, jako je komunikativan i zabavan i veeeelika drama queen. Izuzetno je duhovit i šarmantan i učinice sve za svoje najdraže.

Slika 231 Likovi iz serija sa kojima bismo voleli da se družimo

Ko ne želi jednog ovakvog gej prijatelja?

Šeldon Kuper (Sheldon Cooper) iz serije “Štreberi” (The Bing Bang Theory)

Na prvi pogled Šeldon se ne čini kao osoba sa kojom bi se iko uopšte družio. Međutim, ima on svojih kvaliteta. On izluđuje svoje prijatelje ali ga zbog toga i obožavaju. Njemu možda nećete otkrivati svoje tajne ali je definitivno lik kojeg bi trebalo da imate u svom okruženju.

Slika 320 Likovi iz serija sa kojima bismo voleli da se družimo

Svako treba da ima jednog Šeldona pored sebe

Nolan Ros (Nolan Ross) iz serije “Osveta” (Revenge)

Kroz ovu zanimljivu seriju Nolan je pokazao kako pravi prijatelj treba da se ponaša. Bez obzira na sve on pomaže prijateljici Emili (Emily), čak i kada je na njegovu štetu. Odan je kao prijatelj, drag je i ima odličan smisao za humor.

Slika 417 Likovi iz serija sa kojima bismo voleli da se družimo

Prijatelji su mu na prvom mestu

Džoi Tribijani (Joey Tribbiani) iz serije “Prijatelji” (Friends)

Pored njegovog cimera Čendlera (Chandler), Džoi je definitivno najšarmantniji i najdraži lik u seriji. Njegove izjave naterale su nam suze na oči jer je beskrajno duhovit i zanimljiv. Njegovi neumorni pokušaji da uspe kao glumac i opsednutost hranom učinili su ga voljenim i popularnim.

Slika 513 Likovi iz serija sa kojima bismo voleli da se družimo

Džoi ne deli svoju hranu…


Izvori fotografija: fanpop.com, telsu.fi, dose.ca


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

 

Comments