XYZ Premium Fashion Store i Visa Gold predstavili su najpoželjnije trendove za vruće leto 2013, a manekeni su prošetali u modnim kombinacijama svetski poznatih imena poput Armani Jeans, Emporio Armani, Boss, Burberry, Furla, Ice Iceberg, Jimmy Choo, Just Cavalli, Juicy Couture, Marc Cain, Michael Kors, Moschino Cheap&Chic, Pinko, Polo Ralph Lauren i mnogih drugih.

2013 05 30 17.28.56 2 Live Vip Fashion Shopping Night

Sara Jovanović

LIVE VIP FASHION SHOPPING NIGHT  je tokom večeri punom mode, koktela i dobre muzikeuz kolekcije za leto 2013 predstavio i super shopping pogodnosti.Da je bio to događaj, na kome nisu smeli nedostajati pravi fashionisti, potvrdili su mnogi, među njima i poznata imena: Lena Bogdanović, Vuk Brajović, Sara Jovanović, Ivana Bajić, Vlada Aleksić, Ivanka i Dragan Dvojaković, kreator Bata Spasojević, kao i mnogi drugi. Poznati beogradski fotograf Miša Obradović je posle revije sa manekenima Modnog Studija Click, koji su nosili modele, direktno sa piste, snimio ekskluzivni editorijal.

Miša Obradović dok snima editorijal Live Vip Fashion Shopping Night

Miša Obradović dok snima editorijal

XYZ Premium Fashion Store je maloprodajni koncept pristupačnog luksuza koji donosi dizajnersku modu i trendove svetskih metropola u zemlje jugoistočne Europe. Nudi nove kolekcije poznatih imena svetskih modnih prestonica predstavljenih na modnim pistama, brand cornerima i posebnim delovima radnje posvećenim pojedinim brendovima. XYZ Premium Fashion Store pruža luksuz uz moderan dizajn, velike izloge, kao i udobne i prostrane kabine. Jedinstveno iskustvo kupovine pruža i mogućnost dostave odeće na kućnu adresu, biranje odeće uz savete ličnog stiliste i članstvo u XYZ klubu sa nizom dodatnih pogodnosti.

Vlada Vuksanovic Live Vip Fashion Shopping Night

Vlada Vuksanović

XYZ koncept svojom ponudom nudi više od 40 priznatih svetskih brendova, među kojima su Armani Collezioni, Armani Jeans, Boss, Burberry, Ice Iceberg, Jimmy Choo, Just Cavalli, Juicy Couture, Marc Cain, Michael Kors, Moschino Cheap&Chic, Pinko, Polo Ralph Lauren i mnogi drugi.

Maja Nikolic Live Vip Fashion Shopping Night

Maja Nikolić

Za sve one koji žele više od običnog šoping iskustva, kao i specijalne pogodnosti i popuste prilikom plaćanja, kompanija Visa kreirala je Gold karticu. Jedinstvena zlatna kartica ulaznica je za ceo svet pogodnosti i najbolji prijatelj na putovanjima, u kupovini, restoranima i svakodnevnim zadovoljstvima. Uz Visa Gold, debitnu ili kreditnu karticu, novcu je moguće pristupiti sigurno i lako 24 sata, 365 dana u godini. Kartica je prihvaćena na više desetina miliona lokacija širom sveta, uključujući 1,9 miliona bankomata Visa globalne ATM mreže.

2013 05 30 18.09.52 21 Live Vip Fashion Shopping Night

Moderni komadi

Visa Gold omogućava veće limite u potrošnji, plus vredan korisnički paket: pravnu i medicinsku asistenciju prilikom nezgoda i nesreća na putu,  putno osiguranje, kao i poseban tretman u slučaju gubitka ili krađe: hitnu zamenu kartice, kao i isplatu gotovine u urgentnim slučajevima.Takođe, korisnici Visa Gold kartice mogu uživati u popustima do čak 75%, u 50.000 hotela u više od 130 zemalja sveta – od malih privatnih pansiona do lanaca sa 5 zvezdica.

Comments