#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Ljubav je 69

Ljubav je 69

Ja možda ne znam vaše pitanje, ali znam odgovor, i moj odgovor je i uvek će biti: SEKS!

Znate za čuveni klip kada lik priča kako se liže sa svojom voljenom i kada kaže: Ona mene, ja njuma! Smejali ste se – znam! Ali čovek je rekao istinu, ma koliko vam bio šarlatan, nepismen i krezav. Ljubav je 50-50. Nema tu zabušavanja, ako želiš da uspe! Ako želiš srećno lice za oboje!

Rekli su i da je seks greh, pa se mi seksamo svaki dan. Mi smo ljudi – mi izmišljamo pravila i onda ih slatko kršimo! To nam se sviđa! Tako smo u mogućnosti!

slika 169 Ljubav je 69

Ima li šta lepše od obostranog zadovoljstva?

Reći ću vam, moje drage, sada nešto što će vam pomoći da održite svoju vezu i svog muškarca srećnim. Evo rečenica kojima treba da lupite jedno veliko, crveno stop pre nego što i pomislite da mu kažete:

1. Je l’ izgledam debelo u ovome? – No, no, no! Ova rečenica njih baca u rebus, jer šta god rekli neće ispasti na dobro! Ako kažu da ste debele, frka! Ako niste debele, kako niste, kad danima jedete sarmu. I onda i ne izađete na kraju gde ste pošli, već spavate tu noć u odvojenim krevetima! Fejl!

2. Kasni mi ovaj mesec! – O, moj Bože! Kako NISI pazila? Jesi li ti čula za pilule? Ja sam mlad za ćaćosa, nisam još ni na karnevalu u Riu bio!

3. Moramo da razgovaramo! – E, tu zna da je ugasio! I automatski mu se javlja potreba da te iskulira par dana, jer zna da je kriv za nešto sigurno, ali nikada nije siguran za šta tačno, i onda se plaši šta sve možeš otkriti!

4. Nemoj da se družiš s njim! – Muškarci, za razliku od nas ženskadije, imaju drugačije vrednosne mere! Ne mešaj se u odabir njegovih ortaka! Ako se ispostavi na kraju da je ortak loš, sladićeš se više! Pusti čoveka da sam odabere!

5. Ti mene ne slušaš! – O, draga, naravno da te ne sluša! Pusti! Ciljaj samo da te sluša u krevetu! Ostatak vremena moraš da mu daš lufta da gleda fudbal, igra igricu! Ne možeš kontrolisati 100% njegovog vremena i misli!

U cilju cvetanja ljubavi, rasta nataliteta naše drage zemljice, budi tolerantna! Budi podrška svom mužjaku, budi lukava, ubodi ono što voli, izbegni ono što ga tera da ti okrene leđa i ne javlja se kao dete-osnovac pet dana.

Ljubav je stvarno kao 69-ka, oboje radite, ali zato i oboje uživate! Za najbolju pozu i za najbolje seksomane – oni znaju zašto!

Budi vrckava, budi dovitljiva! Tvoj muškarac će uzvratiti mekanošću pamuka u regularnim aktivnostima. A uveče, biće tvrd kao kamen! 69, 69, 69, navijam za tebe i ljubavni ples pod rednim brojem 69! Za natalitet Srbije!


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Editors choice