Ja možda ne znam vaše pitanje, ali znam odgovor, i moj odgovor je i uvek će biti: SEKS!

Znate za čuveni klip kada lik priča kako se liže sa svojom voljenom i kada kaže: Ona mene, ja njuma! Smejali ste se – znam! Ali čovek je rekao istinu, ma koliko vam bio šarlatan, nepismen i krezav. Ljubav je 50-50. Nema tu zabušavanja, ako želiš da uspe! Ako želiš srećno lice za oboje!

Rekli su i da je seks greh, pa se mi seksamo svaki dan. Mi smo ljudi – mi izmišljamo pravila i onda ih slatko kršimo! To nam se sviđa! Tako smo u mogućnosti!

slika 169 Ljubav je 69

Ima li šta lepše od obostranog zadovoljstva?

Reći ću vam, moje drage, sada nešto što će vam pomoći da održite svoju vezu i svog muškarca srećnim. Evo rečenica kojima treba da lupite jedno veliko, crveno stop pre nego što i pomislite da mu kažete:

1. Je l’ izgledam debelo u ovome? – No, no, no! Ova rečenica njih baca u rebus, jer šta god rekli neće ispasti na dobro! Ako kažu da ste debele, frka! Ako niste debele, kako niste, kad danima jedete sarmu. I onda i ne izađete na kraju gde ste pošli, već spavate tu noć u odvojenim krevetima! Fejl!

2. Kasni mi ovaj mesec! – O, moj Bože! Kako NISI pazila? Jesi li ti čula za pilule? Ja sam mlad za ćaćosa, nisam još ni na karnevalu u Riu bio!

3. Moramo da razgovaramo! – E, tu zna da je ugasio! I automatski mu se javlja potreba da te iskulira par dana, jer zna da je kriv za nešto sigurno, ali nikada nije siguran za šta tačno, i onda se plaši šta sve možeš otkriti!

4. Nemoj da se družiš s njim! – Muškarci, za razliku od nas ženskadije, imaju drugačije vrednosne mere! Ne mešaj se u odabir njegovih ortaka! Ako se ispostavi na kraju da je ortak loš, sladićeš se više! Pusti čoveka da sam odabere!

5. Ti mene ne slušaš! – O, draga, naravno da te ne sluša! Pusti! Ciljaj samo da te sluša u krevetu! Ostatak vremena moraš da mu daš lufta da gleda fudbal, igra igricu! Ne možeš kontrolisati 100% njegovog vremena i misli!

U cilju cvetanja ljubavi, rasta nataliteta naše drage zemljice, budi tolerantna! Budi podrška svom mužjaku, budi lukava, ubodi ono što voli, izbegni ono što ga tera da ti okrene leđa i ne javlja se kao dete-osnovac pet dana.

Ljubav je stvarno kao 69-ka, oboje radite, ali zato i oboje uživate! Za najbolju pozu i za najbolje seksomane – oni znaju zašto!

Budi vrckava, budi dovitljiva! Tvoj muškarac će uzvratiti mekanošću pamuka u regularnim aktivnostima. A uveče, biće tvrd kao kamen! 69, 69, 69, navijam za tebe i ljubavni ples pod rednim brojem 69! Za natalitet Srbije!


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments