*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Ljubav neće učiniti da bude sve u redu

Ljubav neće učiniti da bude sve u redu

1/3

Ljubav nije magija, nije svemoćna i nema srećnih krajeva, a ipak… Ipak ne možemo da se otmemo maštanjima i slikama u glavi koje podržavaju iluzije i bajkovita očekivanja. Svi žudimo za ljubavlju, kao što narkoman žudi za još jednom dozom, za osećanjem blaženstva, za uzdizanjem iznad svakodnevice, briga i problema, za utapanjem u tom toplom osećanju koje nas uznosi i uliva nam želju za životom.
Želimo da pronađemo ljubav, kao da će tada biti sve u redu, kao da je ljubav utočište u kome možemo da budemo bezbedni od svih rizika i problema, da uzmemo tajm-aut u životnoj utakmici, da predahnemo i zaboravimo na sve što nas brine i muči.

ljubav Ljubav neće učiniti da bude sve u redu
Ljubav je droga, ljubav je lek, ljubav je anestetik, ljubav je injekcija adrenalina u srce, ljubav je uteha i sigurna kuća, ljubav je vaskrsenje za umrtvljena čula i izmučenu dušu. Istovremeno, ljubav sve to nije.
Jer, ljubav ćeš uzeti kao sveti Gral, napojićeš se njenom suštinom, napunićeš istrošene rezervoare energije, povratićeš snagu, nadu i borbenost i krenućeš obnovljena da se suočavaš sa svakodnevicom. Mrzećeš svakodnevicu što te stalno podseća na ograničenost tvoje sigurne kuće, što ti oduzima vreme koje možeš da provedeš posvećena ljubavi, ljubeći ljubljenog, vodeći ljubav – van sveta, stresa i zahteva, od kojih bežiš u ljubav. A onda će proći taj talas, taj cunami koji svi priželjkujemo, taj osećaj preplavljenosti kome se rado predaješ, taj romantični zanos koji voliš da smatraš ljubavlju i ljubav će ti se pokazati u svojoj realnosti. Zapravo, u tvojoj realnosti.

Editors choice