Ovan

April će za vas biti jako aktivan i društven mesec, pa eto mnogo prilika za upoznavanje potencijalnih partnera. Svakako, vreme je da se aktivirate, dovoljno dugo ste sedeli zatvoreni u četiri zida. Preuzmite inicijativu, bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni. Ovog meseca ceo vaš ljubavni život zavisi samo od vas. Ako treba da pronađete partnera – priđite nekome. Ako ste u svađi sa partnerom – napravite prvi korak i izgladite odnos. Osim toga, ukoliko vam je u vezi dosadno, ponovo kažemo, preuzmite inicijativu i predložite nove aktivnosti ili mesta za izlazak koja biste mogli zajedno da posetite. Novine i iznenađenja su ključna za polje ljubavi u aprilu, te se potrudite da “začinite” atmosferu u odnosu sa partnerom, a ako ste slobodni, slobodno se usudite da isprobate sastanak “na slepo”. Dobra prilika za zabavu ukazaće se i ako otputujete negde za vikend, a vaši “saučesnici” u toj avanturi mogu biti ili voljena osoba ili prijatelji. Ovnovi koji su u braku verovatno će razmišljati o proširenju porodice i sada zaista i jeste pravi trenutak za ostvarivanje uloge roditelja. Savet za ovaj mesec kada je ljubav u pitanju jeste taj da treba da budete strastveni, ali ipak vodite računa da ne preterate i ne budete previše dominantni.

Bik

Ovog meseca ćete prosto zračiti. Ukoliko ste slobodni, sigurno ćete privući mnogo udvarača ili uspeti da napokon osvojite osobu koja vam se već duže vreme dopada. Sreća je na vašoj strani – pokažite joj ko ste i šta ste i sigurno ćete je fascinirati. Svakako ćete biti raspoloženi za flert, druženja, izlaske i gde god se pojavite privlačićete pažnju. Osim toga, želećete i da pokušate da pronađete partnera na neki način koji je pomalo nesvakidašnji i neobičan. Zašto da ne, uvek treba probati nove stvari u potrazi za onim što će vam najviše odgovarati. Ako ste u dugoj vezi ili braku, moguće je da ćete se osećati pomalo nesigurno. Činiće vam se da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje, da je nervozan, neraspoložen i da vam fali uzbuđenja i zabave. Počećete da se prisećate svog odnosa sa početka ljubavi i poželećete da se ponovo tako osećate. Ali, to i nije problem, samo “naučite” da ponovo uživate i radite slatke, male stvari zajedno. Vama će zabava svakako trebati, a ako vaš partner to ne može da razume, moraće da vam da malo prostora. Ne da budete neverni, već da se samo opustite i napunite baterije.

horoskop 31 Ljubavni horoskop za april 2016.

Blizanci

Ovog meseca bi trebalo da malo razmislite o principu uzimanja i davanja. Partner će imati utisak da ste jako sebični i zahtevni što baš i nije fer jer se oboje ponašate isto. Ipak, njemu će faliti da mu dokažete da vam je zaista stalo, da budete posvećeniji i privrženiji vašoj vezi. Ali, ako znate u čemu je problem, vama nije teško da partneru izađete u susret i popravite šta je do vas. Ali, moraće i on da se potrudi, a ne da promenu očekuje samo kod vas. Osim toga, zaista nam se često dešava da partnera uzimamo zdravo za gotovo što nikako nije dobro i to definitivno treba menjati u vezi. Bitno je da je to stvar koja se tiče oboje, tako da ravnopravnost u posvećenosti odnosu mora da postoji. Moguće je da ćete biti “raspoloženi” za rasprave i svađe, ali to nikako neće doprineti vašem imidžu, naročito ukoliko ste tek na početku odnosa sa nekim ili još uvek u fazi flertovanja.

Rak

Ovog meseca ćete biti jako veseli, druželjubivi i raspoloženi za zabavu i flert, pa je april zapravo pravo vreme za nove ljubavne “pobede”. Sve što je rutinski, monotono i dosadno vi ćete izbegavati, tako da je sasvim izvesno da vas čeka zanimljiv period. Slobodni Rakovi će malo-malo pa upoznavati nove osobe, a svaka od njih može biti vaš potencijalni partner. Zagledajte se i razmislite dobro ko će biti vaš izbor, ali svakako nećete pogrešiti kojeg god udvarača da odaberete. Ipak, vi ćete biti pomalo suzdržani i pokušavaćete da iskontrolišete svoje emocije. Nema potrebe za tim – opustite se i prepustite osećanjima. Potrebno vam je i prijaće vam! Ovakvo raspoloženje vladaće i kod Rakova koji su zauzeti, ali vodite računa – sitan flert tu i tamo može ugroziti vaš odnos sa partnerom. Ne radite vi ništa loše, ali on to neće shvatiti tako. A svakako povedite računa da i sami ne preterate. Čovek se lako zanese kada mu je lepo. Bez obzira na to da li ste slobodni ili zauzeti, želećete da se zabavljate, da uživate u mladosti i budete opušteni i bezbrižni.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednoj strani!

Comments