Strelac

To što u vašoj glavi vlada konfuzija, reflektovaće se i na vaše emotivne odnose. Ukoliko ste slobodni ili tek na početku nove veze, partner će se osećati zbunjeno vašim signalima i promenama raspoloženja; neće mu biti jasno šta želite i kako bi trebalo da se ponaša. Što je najgore, odgovor na ta pitanja ne znate ni vi. Osećate se ugroženo, fale vam pažnja i podrška, ali umesto da to jasno komunicirate, čini se kao da ste nezainteresovani i izbegavate partnera. Čak i ako ste u dugoj vezi, ovakva situacija važi i za vas. Nesigurni ste i potrebno vam je da neko mnogo snažnije stane uz vas, ublaži vaš nespokoj i učini da se opustite i ponovo prepustite osećanjima. Ukoliko pored sebe imate partnera koji vas dobro poznaje, koji je dovoljno jak i “ume” sa ovakvim vašim raspoloženjima, znaće kako bi trebalo da postupi sa vama kako biste se vratili u “normalu”. Ako uspete da prevaziđete trenutnu krizu, očekuju vas divni, romantični trenuci sa voljenom osobom.

Jarac

Za Jarčeve će se u aprilu sve “vrteti” oko braka, porodice i dece. Oni u dugim vezama imaće podršku i ljubav partnera koje su im potrebne, a romatična osećanja nateraće ih da počnu da razmišljaju o proširenju porodice. Osim toga, nećete samo razmišljati o svojoj deci, već i o tome šta je na vas kao dete ostavilo najjači utisak i postoji li nešto što biste vi kao roditelj želeli da promenite. Čak i ako ne planirate da sa svojim partnerom prelazite na “viši” nivo veze, momenat detinjstva će se stalno provlačiti, jer ćete možda želeti da zadržite dete u sebi i radite nešto zanimljivo, opuštajuće, što će “oživeti” vašu mladost. Ukoliko ste slobodni, verovatno ćete se “boriti” sa samoljubljem i jakim egom što će vam otežati komunikaciju sa potencijalnim partnerima. Svakako, trebalo bi da znate koliko vredite, ali ne morate biti toliko strogi i neprijatni prema osobama kojima se dopadate. Opustite se i zabavite se, prijaće vam, a svakako vas niko ne primorava na neke ozbiljnije “priče”.

horoskop41 Ljubavni horoskop za april 2016.

Vodolija

I slobodne i zauzete Vodolije su strastvene, pune želje i motivacije da rade na svom ljubavnom životu. Možda ćete se prema svom partneru ponašati hladno i rezervisano u javnosti, ali ste zato u vašem domu pravi zavodnici i spremni na sve zanimljive igrice. A to je ipak najvažnije. Možda ćete biti promenljivog raspoloženja pa će vam se desiti da se sa svojom voljenom osobom svađate nešto češće nego inače, ali znaćete kako da se obuzdate, izvinite, tako da će sve biti u redu. Ukoliko ste slobodni, bićete rešeni da pronađete svoju srodnu dušu pa ćete se maksimalno aktivirati po tom pitanju. Vrlo je moguće da će vas privući zauzeta osoba ili osoba sa decom, ali vama to neće predstavljati problem. Spremni ste za avanturu i zabavu i bitno vam je samo da se vi u datom trenutku osećate zadovoljno i srećno.

Ribe

Slobodne Ribe će uživati u aprilu. Sve će biti u znaku ljubavi i vi ćete biti spremni da se prepustite svojim osećanjima. Družićete se, izlaziti i samim tim upoznavati zanimljive ljude, a neko od njih će vam se sigurno baš dopasti. Osim toga, moguće je da ćete sresti osobu iz prošlosti ili bivšeg partnera sa kojim biste rado ponovo bili, jer ćete shvatiti da emocije i dalje postoje i to osećanje je obostrano. Ukoliko ste zauzeti, uživaćete u zajedničkim trenucima sa svojom porodicom i partnerom i takva atmosfera će vam jako prijati. Neke Ribe imaće problema sa partnerom zato što ih ne shvata ozbiljno, “izvlači” se kada je reč o svakodnevnim obavezama… Činiće vam se kao da samo vi radite, samo se vi trudite, a vaš partner – ništa. Volite se, to da, ali je jako važno da u vašem odnosu ima i poštovanja i razumevanja. Ako iskreno i otvoreno budete razgovarali, sve će se srediti, samo se ne sme zanemariti ono što vam smeta.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvor fotografija: www.weheartit.com

Comments