Lav

Lavovima će ovaj mesec biti u znaku ljubavi. Bićete raspoloženi za uživanje sa partnerom, zavodljive igrice, osvajanja i izazivanja, kako biste “začinili” svoj odnos. Želećete ne samo da “uzimate” ljubav od partnera, već i da je nesebično dajete što je ponekad za vas pravo iznenađenje. Bićete baš zaljubljeni i spremni na sve zarad partnera. Možda će vas ovakvo vaše raspoloženje jako iznenaditi, ali nemojte ga potiskivati već se prepustite. Prijaće vam da ne razmišljate ni o čemu drugom osim o tome kako da vaša veza bude još bolja i uspešnija. Kada je reč o slobodnim Lavovima, isto ljubavno raspoloženje vlada i kod vas. Želite da pronađete partnera koji je sličan vama pa neka vas ne čudi ako vam pažnju privuče kolega sa posla. Uostalom, imate iste interese i stavove, pa zašto ne biste svoj već dobar i kolegijalan odnos podigli na viši nivo. Svakako, osećanja su obostrana. Prepustite se i uživajte!

Devica

Kao i na poslovnom planu, i u ljubavi će sve biti savršeno. Ovaj mesec vam donosi lepo, romantično raspoloženje, saosećajni ste i fleksibilni i lako komunicirate sa partnerom (ukoliko ga imate), ali i drugim osobama suprotnog pola sa kojima ulazite u flert (ukoliko ste slobodni). Opušteni ste i zadovoljni sobom, što utiče i na vaše ponašanje u ljubavi. Sve će ići prirodnim tokom tako da bi trebalo da se opustite i prepustite sudbini – u ovom periodu ništa ne bi trebalo da forsirate. Ako ste u dugoj vezi, sa partnerom ćete imati divan odnos i što ste duže zajedno to će vam biti zabavnije i više ćete ceniti jedno drugo. Parove koji rade zajedno očekuje mnogo lepih trenutaka, a angažovanje na zajedničkom poslu doprineće i jačanju vaše veze. Zajednički ciljevi na poslu, stvoriće i zajedničke ciljeve u privatnom životu.

horoskop 41 Ljubavni horoskop za april 2016.

Vaga

Ovog meseca se osećate odlično i takvo raspoloženje se odražava i na vaš ljubavni život. Sa partnerom ćete imati odličnu komunikaciju i očekuje vas mnogo lepih zajedničkih trenutaka. Radosni ste i puni energije i spremni ste da svu svoju podršku i ljubav pružite svom partneru, naročito ako se on oseća loše i manje raspoloženo nego u prethodnom periodu. Njemu će svakako prijati što zna da ste na njegovoj strani i svaki savet i ohrabrenje će mu dobro doći. Ukoliko ste slobodni, bićete raspoloženi za neke nove stvari i nešto što do sada niste “praktikovali” pa je vrlo verovatno da će vam se čak i dopasti neka osoba koja na “prvu loptu” uopšte nije vaš tip. Slobodno se upustite u avanturu ali imajte na umu da ne treba da glumite nešto što niste. Ukoliko vam je stalo do nekog, pokažite svoje pravo lice, a na toj osobi je da proceni da li će vas voleti takve kakvi jeste ili ne.

Škorpija

Sve Škorpije će ovog meseca biti jako strastvene i energične i raspoložene za ljubav. Ukoliko ste slobodni, privući će vam pažnju osoba koja će vas na neki način izazivati, a što vama prija. Vi ne volite ništa što vam se “daje na tacni”. Ako budete podstaknuti da se svađate, raspravljate i strastveno odgovarate na prozivke, to je to – “upecani” ste! I to je pravi znak da se nova veza ili odnos razvija u dobrom pravcu. Ukoliko ste u dugoj vezi, vrlo je moguće da ćete se sa partnerom svađati češće nego inače upravo zbog vaše energičnosti i strastvenosti, ali to se neće uvek završavati dobro. Imaćete potrebu da u sred svađe ostavite partnera, okrenete se i odete napolje da se “ohladite”, ali kako ne biste samo pogoršali situaciju, najbolje bi bilo da se obuzdate i pažljivo razgovarate. Znate da imate potrebu da uvek kažete sve što vam je na pameti, ali zapitajte se da li to stvarno mislite ili ste se samo jako iznervirali.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednoj strani!

Comments