Ovan

U odnosima sa voljenom osobom, pre svega vam je potrebna smirenost i tolerancija, pa ako i ne možete da je postignete na početku, izbalansiraćete se negde sredinom aprila. Tada možete da se posvetite zajedničkim planovima, ma koje vrste – ulaganje u kupovinu ili adaptaciju nekretnina, ili pokretanje porodičnog biznisa će biti tema broj jedan, a svakako ne žurite sa realizacijom.

Slobodni Ovnovi će imati dovoljno vremena da razmotre neke svoje stavove i očekivanja u realnijem svetlu, nego što su to činili do sada. Ukoliko ste “navalili” da neki odnos realizujete u aprilu (dosta vam je flerta i nagoveštaja), možete se veoma razočarati – ali to je bolje nego da gajite lažne nade i svakako će doprineti vašem emotivnom sazrevanju i orijentisanju.

Bik

Odličan period za partnerske odnose – obilje smislenih aktivnosti, koje zahtevaju da se oboje uključite i date najbolje od sebe, podići će vaš odnos na viši nivo. Otkrićete šta to zaista znači dopunjavati se i kako ste fantastičan tim kad gurnete u stranu tvrdoglavost, sebičnost, nezadovoljstvo i vrednujete ono što vredi. Komunikacija će vam se poboljšati i bićete jedno drugom najprijatnije društvo.

Slobodni Bikovi će biti filozofski raspoloženi. Razmatranje smisla života, kosmičkih zakona i karme – teme su koje vas mogu nežno uvesti u jedan vrlo zanimljiv odnos. Intelektualna predigra će potrajati neko vreme, sticajem okolnosti, što će vam dati prilike da se bolje upoznate i prepoznate.

ljubavni horoskop za april 1 1 Ljubavni horoskop za april 2020.

Blizanci

Bićete u burnom raspoloženju tokom aprila, a na partnerske odnose to može da utiče na dva načina – ili ćete svoju eksplozivnost uneti u spavaću sobu (i uopšte u posvećivanje partneru i strasnu brigu o njemu), ili ćete njome nahraniti nezadovoljstvo i postati preosetljivi, skloni svađi, durenju i plakanju. Svakako će vas proganjati osećaj da vas partner uopšte ne razume i da neće ni malo da se potrudi. Pokušajte da mu postavite konkretne zahteve, odnosno, da kažete šta hoćete jasno i glasno (tako da ne mora da tumači vaš cinizam i durenje), pa će se u drugoj polovni meseca odnosi stabilizovati.

Slobodni Blizanci će takođe biti vrlo nervozni i preplavljeni emocijama – prštaćete na sve strane i zaista nećete delovati privlačno i harizmatično, kao inače. Umesto da se prepuštate ćudljivosti, preispitajte sebe, svoje stavove, osećanja i očekivanja – ako ne znate šta hoćete, to je gore nego kad ne možete da postignete ono što hoćete.

Rak

Tokom aprila na ispitu će biti vaša tolerancija i širokogrudost u partnerskom odnosu. Moraćete nešto da prihvatate i opraštate i to vam se uopšte neće dopasti. Ali, svoja osećanja treba da stavite na stranu, a stanje, osećanja i potrebe svog partnera na prvo mesto. Osim toga, to što vam se ne sviđa i što vam je neprijatno, verovatno nema nikakve veze sa vama i jednostavno treba da odstupite i pokušate da podržite partnera.

Slobodni Rakovi se mogu ponašati baš neuravnoteženo. Ako vam prijatelji ukažu na to da ste luđi nego obično, budite sigurni da su u pravu i pokušajte da pronađete balans. To se svakako neće desiti ako se zaljubite, što veoma priželjkujete, ali zaljubljivanjem biste mogli da dotaknete drugu krajnost svog sluđenog stanja, a to će biti vrlo zanimljivo iskustvo.

Comments