Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Ovan

U odnosima sa voljenom osobom, pre svega vam je potrebna smirenost i tolerancija, pa ako i ne možete da je postignete na početku, izbalansiraćete se negde sredinom aprila. Tada možete da se posvetite zajedničkim planovima, ma koje vrste – ulaganje u kupovinu ili adaptaciju nekretnina, ili pokretanje porodičnog biznisa će biti tema broj jedan, a svakako ne žurite sa realizacijom.

Slobodni Ovnovi će imati dovoljno vremena da razmotre neke svoje stavove i očekivanja u realnijem svetlu, nego što su to činili do sada. Ukoliko ste “navalili” da neki odnos realizujete u aprilu (dosta vam je flerta i nagoveštaja), možete se veoma razočarati – ali to je bolje nego da gajite lažne nade i svakako će doprineti vašem emotivnom sazrevanju i orijentisanju.

Bik

Odličan period za partnerske odnose – obilje smislenih aktivnosti, koje zahtevaju da se oboje uključite i date najbolje od sebe, podići će vaš odnos na viši nivo. Otkrićete šta to zaista znači dopunjavati se i kako ste fantastičan tim kad gurnete u stranu tvrdoglavost, sebičnost, nezadovoljstvo i vrednujete ono što vredi. Komunikacija će vam se poboljšati i bićete jedno drugom najprijatnije društvo.

Slobodni Bikovi će biti filozofski raspoloženi. Razmatranje smisla života, kosmičkih zakona i karme – teme su koje vas mogu nežno uvesti u jedan vrlo zanimljiv odnos. Intelektualna predigra će potrajati neko vreme, sticajem okolnosti, što će vam dati prilike da se bolje upoznate i prepoznate.

ljubavni horoskop za april 1 1 Ljubavni horoskop za april 2020.

Blizanci

Bićete u burnom raspoloženju tokom aprila, a na partnerske odnose to može da utiče na dva načina – ili ćete svoju eksplozivnost uneti u spavaću sobu (i uopšte u posvećivanje partneru i strasnu brigu o njemu), ili ćete njome nahraniti nezadovoljstvo i postati preosetljivi, skloni svađi, durenju i plakanju. Svakako će vas proganjati osećaj da vas partner uopšte ne razume i da neće ni malo da se potrudi. Pokušajte da mu postavite konkretne zahteve, odnosno, da kažete šta hoćete jasno i glasno (tako da ne mora da tumači vaš cinizam i durenje), pa će se u drugoj polovni meseca odnosi stabilizovati.

Slobodni Blizanci će takođe biti vrlo nervozni i preplavljeni emocijama – prštaćete na sve strane i zaista nećete delovati privlačno i harizmatično, kao inače. Umesto da se prepuštate ćudljivosti, preispitajte sebe, svoje stavove, osećanja i očekivanja – ako ne znate šta hoćete, to je gore nego kad ne možete da postignete ono što hoćete.

Rak

Tokom aprila na ispitu će biti vaša tolerancija i širokogrudost u partnerskom odnosu. Moraćete nešto da prihvatate i opraštate i to vam se uopšte neće dopasti. Ali, svoja osećanja treba da stavite na stranu, a stanje, osećanja i potrebe svog partnera na prvo mesto. Osim toga, to što vam se ne sviđa i što vam je neprijatno, verovatno nema nikakve veze sa vama i jednostavno treba da odstupite i pokušate da podržite partnera.

Slobodni Rakovi se mogu ponašati baš neuravnoteženo. Ako vam prijatelji ukažu na to da ste luđi nego obično, budite sigurni da su u pravu i pokušajte da pronađete balans. To se svakako neće desiti ako se zaljubite, što veoma priželjkujete, ali zaljubljivanjem biste mogli da dotaknete drugu krajnost svog sluđenog stanja, a to će biti vrlo zanimljivo iskustvo.

Editors choice