Lav

U partnerskim odnosima tokom aprila na ispitu je poverenje – vaše, uglavnom. Osećaćete se nesigurno i sumnjičićete partnera za koješta (da vas namerno izluđuje, da vas zapostavlja, jer mu neko drugi skreće pažnju, da vas više ne voli, da se udaljio…). Umesto da krenete da se ponašate kao detektiv i da uhodite, ne biste li pronašli uzrok svojih sumnji, radije preispitajte sebe – možda samo reflektujete partnerovu nesigurnost i to što se oseća bedno, a možda je sve nezadovoljstvo vaše.

Slobodni Lavovi bi mogli da preuzmu inicijativu polovinom aprila i da izrazre svoja osećanja osobi koja ih zanima. To vas možda neće odvesti mnogo dalje u napredovanju odnosa, ali će toj osobi dati materijal za razmišljanje, pa ćete posle nekog vremena saznati na čemu ste. Možda ćete biti u situaciji da se izvinjavate zbog toga što ste nekog zanemarili i doveli u neprijatnu situaciju.

Devica

U partnerskim odnosima period razumevanja i prihvatanja – preispitivanje daje rezultate i bolje razumete sebe, svoje motive i izbore, kao i svoje okidače i obrasce. Postajete mudriji i tolerantniji i bolje se osećate sa sobom i zbog sebe, pa se to pozitivno odražava i na vaš odnos prema partneru, a i na partnera. Ne preterujte sa svojim spoznajama – ne namećite ih partneru, pustite ga da svojom brzinom i na svoj način dođe do toga. Bolje je da mu budete podrška, nego da budete naporni.

Slobodne Device će biti veoma popularne i zapažene i imaće prilike da upoznaju osobu sa kojom će otkriti povezanost najpre na intelektualnom nivou – a to vam je verovatno i najvažnije. Emocije će vas preplaviti (kao i mnoge ostale znake), a izazov za vas je da pokušate da ostanete stabilni i zadržite širu perspektivu, tamo gde vam je osećanja sužavaju. Mogući sukobi sa prijateljima i bliskim ljudima, baš iz tog razloga.

ljubavni horoskop za april 2 1 Ljubavni horoskop za april 2020.

Vaga

U partnerskim odnosima ćete preuzeti inicijativu za pomake u vezi. Imate osećaj da je vreme da nešto promenite, da napravite planove za budućnost, da uradite nešto konkretno. Da biste podržali svoju stabilnost i odlučnost, napravite promene u svom izgledu – frizura, garderoba – to će vam uliti samopouzdanje i skrenuti pažnju partnera na to da ste ozbiljni i da vam je potrebna njegova saradnja i podrška.

Slobodne Vage nekako uspevaju da budu u komplikovanim emotivnim odnosima, iako su slobodne. Kontradiktornosti kulminiraju u aprilu, a pošto ste ih sami kreirali, sada ćete ih sami i razrešavati. Ostanite fleksibilni, strpljivi, otvoreni za kompromise i prilagođavanje, da biste prevazišli svoje teškoće i postigli stabilnost koja vam je potrebna. Analizirajte sebe, pa ćete ubrzo otkriti nove horizonte i dobiti potvrdu koju priželjkujete.

Škorpija

U partnerskim odnosima ćete morati malo da smanjite očekivanja (i pritisak na partnera) i napravite mesta za nova dešavanja – a to je baš ono što priželjkujete. Dakle, budite mudri i malo se povucite, prestanite da preplavljujete partnera svojim osećanjima, potrebama i zahtevima, pustite ga da vam sam priđe i ponudi nežnost i razumevanje. Tako ćete se izbalansirati i moći ćete da do kraja aprila podignete odnos na viši nivo, čak da napravite zajedničke planove za budućnost i ostvarite ono što priželjkujete već neko vreme.

Slobodne Škorpije će imati prilike za flert i avanture – Venera je na vašoj strani, pa ste prosto neodoljivi. Ali, razmislite da li vam odgovara da rasipate svoju energiju i ulažete emocije u prolazne odnose sa osobama koje nećete ni stići dobro da upoznate. Vreme je da razmislite šta stvarno želite na ljubavnom planu i da svojim ponašanjem potvrdite i prizovete dešavanja koja će vas istinski angažovati, na svaki način i da time preokrenete i “iskupite” emotivne promašaje i greške iz prošlosti.

Comments