Strelac

Tokom aprila će biti puno tenzije između vas i partnera i više uspona i padova u odnosima i u bliskosti. Zadržite svoju razigranost, komunikativnost i smisao za humor, pa ćete pomoći i sebi i partneru da se uskladite. Budite otvoreni i iskreni, a partner će to umeti da ceni. Nastojte da pružite podršku partneru, čak i kad se ne slažete sa njegovim stavovima i akcijama, budite jedno drugom prijatelji, a ne protivnici, jer to ne vodi nikuda.

Slobodni Strelčevi će imati prilike da zadobiju poštovanje, divljenje i simpatije, ako ostanu stabilni, vedri i raspoloženi. Niko ne voli mračnjake, a vaša duhovita strana je ono što će vam pomoći u svakoj komunikaciji i svakom odnosu. Šta god da se dogodi (ili ne dogodi) zadržite pozitivan i optimističan stav, ne prepuštajte se malodušnosti i cinizmu, jer su kod vas u toku promene na suptilnim nivoima bića, koje ćete podržati i uskladiti, održavajući stabilan nivo dobre energije i pozitivnih očekivanja. Nipošto ne budite brzopleti i ne donosite impulsivne odluke.

Jarac

Planete donose veoma pozitivan uticaj Jarčevima u partnerskim odnosima – veza se produbljuje i brojne mogućnosti vam se otvaraju. Ako ste neko vreme stagnirali i pitali se kako i kuda dalje, sada je vreme da napravite planove za zajedničku budućnost i počnete da ih ostvarujete. Moguće su krupne promene (i na ličnom i na zajedničkom planu), a vi ćete biti spremni za njih i u svemu ćete imati pomoć i podršku partnera.

Slobodni Jarčevi takođe uživaju u pozitivnim uticajima planetarnih konfiguracija, a ako ste nestrpljivi da započnete novi odnos, pokušajte da pronađete strpljenje i da se suzdržite od forsiranja. Potrebno je vreme da vas osoba koja vas zanima bolje upozna i stekne poverenje, ne dozvolite da vas to čudi ili ljuti – što duži put pređete u početnoj fazi, imaćete bolje osnove za razvoj odnosa koji ima potencijal trajnosti i kvaliteta.

ljubavni horoskop za april 3 1 Ljubavni horoskop za april 2020.

Vodolija

Vodolije u stabilnim vezama i brakovima biće okrenute partneru više nego ranije – imaćete potrebu za podrškom, saosećanjem i razumevanjem, koje će vam partner i pružiti, čim shvati šta vam treba. Zato nastojte da budete što jasniji i otvoreniji u izražavanju svojih osećanja i potreba, ne čekajte da vas partner “oseti” ili da vam “pročita misli” – a nemojte se ni ljutiti ako on to ipak čini i time detektuje ono što pokušavate da sakrijete. Vreme je za potpunu otvorenost i bliskost.

Slobodne Vodolije će biti nestrpljive prema osobi koja pokušava da “provali” kako da se postavi. Niste voljni da otkrivate svoje slabe tačke, niti da olakšavate trud drugoj osobi da pronađe vaše okidače i pritisne ih na odgovarajući način. Ćudljivi ste i emotivno nedostupni, a to neće dugo biti interesantno – dajte priliku nekome da vas upozna, da ne bi mislio kako igrate neke igre i da ne bi pogrešno tumačio vaše nepredvidimo i ekscentrično ponašanje.

Ribe

Tokom aprila imate podršku zveda da sa partnerom raspravite i razrešite probleme koji se nakupljaju i stvaraju nezadovoljstvo već neko vreme. Imajte poverenje u partnerove dobre namere i duboka osećanja prema vama i budite otvoreni – inicirajte komunikaciju i diskusicju po svim važnim, složenim i teškim pitanjima, jer imate velike šanse da ih konstruktivno razrešite i unapredite svoj odnos.

Slobodne Ribe će uglavnom privlačiti pogrešne osobe sa kojima neće imati strpljenja. Postoje varnice i hemija, ali vi u stvari tražite nekog čiji vam intelekt predstavlja izazov i ko vam imponuje kao osoba. Emotivni naboj vas sprečava da se postavite pribrano i razumno, pa zato sve velike odluke i promene ostavite za neki bolji period. Dosta toga se skupilo u vama – pozabavite se potisnutim sadržajima, radom na sebi, kanalisanjem naboja i ljubav iskažite najpre sami sebi.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Comments