Ovan

U partnerskim odnosima, tokom avgusta treba najviše da vodite računa – o sebi. Ako to zvuči paradoksalno, zvezde nude širu perspektivu: Vi ste srećni ako je partner srećan, a on je srećan, ako ste vi srećni. Suviše je očekivati da je svako od vas zadužen za sreću onog drugog i najsrećniji ćete biti ako svako vodi računa najpre o sebi, o svojim željama i potrebama i o svojoj sreći – tako ćete oboje biti srećni. U prevodu, ne prebacujte odgovornost za svoja osećanja na partnera, pa ćete biti mnogo opušteniji i zadovoljniji sobom, a samim tim ćete i u vezi bolje funkcionisati.

Slobodni Ovnovi će tokom avgusta napraviti velike pomake u svom statusu, ako prihvate novi pristup romantičnim odnosima. To znači da treba da odbacite sve ono što mislite da znate i da vam treba u vezi, da prevaziđete lične blokade i predrasude i da sledite put ljubavi, onako kako se pred vama prostire. A prostire se – shvatićete to polovinom meseca, a do kraja avgusta već možete biti prilično zaljubljeni.

Bik

Ako vam je u partnerskim odnosima sve suviše predvidljivo i osećate da vas rutina hladi i emotivno udaljava od partnera, moraćete sami nešto da preduzmete. Partneru verovatno ne smeta ono što vama smeta, ali rado će prihvatiti vašu inicijativu za pokretanje strasti i zbližavanje. Idite na romantičnu večeru, potrebno vam je da se doterate i prikažete, pre nego što upalite mirišljave sveće u spavaćoj sobi.

Slobodni Bikovi će takođe žudeti za romantikom i strašću, a ako ne bežite od toga i ako osluškujete svoja osećanja, ona će vas odvesti na pravu put. Možda je u ovom trenutku prava stvar opuštanje i zabava, pa i uletanje u površne avanture – da osetite živost i uzbuđenje – pre nego započinjanje neke ozbiljne ljubavne priče.

Blizanci

Avgust je u znaku ljubavi za Blizance – u partnerskim odnosima naklonosti i privrženost osnažuje. Moći ćete da se oslonite na partnera, kao i da pružite oslonac i podršku, a to će u nekim trenucima biti mnogo važnije od romantičnog dela vašeg odnosa i pokrenuće mnogo dublja osećanja. Zajedno ćete moći da postignete sve što zamislite.

Slobodni Blizanci će biti u duhovnom raspoloženju – na polju ljubavi i romantike to znači traženje srodne duše, a možda i shvatanje da ima puno srodnih duša i da sa različitim osobama delite i proživljavate različite segmente ljubavi (kako god to zvučalo). Ne žurite, ali ni ne čekajte – samo sledite.

Rak

Preispitivaćete ravnotežu u partnerskim odnosima u ovom periodu. Nerviraće vas neke stvari, pa ćete želeti da ih rešite jednom za svagda. Ali ako od početka niste postavili temelje ravnopravnosti, biće to težak posao i partner će pružati otpor vašim pokušajima da podelite dužnosti i odgovornosti i u praktičnom i u emotivnom smislu. Međutim, ovo je prilika i za njega da izloži svoje potrebe i osećanje uskraćenosti – što će vas iznenaditi. Održavajte otvorenu komunikaciju i rešićete sve.

Slobodni Rakovi će teško ostariti svoje romantične težnje u avgustu, ali imaće prilike da preispitaju svoje greške iz prošlosti, kao i svoje prave potrebe u ljubavi. Povežite se sa svojim osećanjima, pa ćete moći da se povežete i sa nekom drugom osobom – moći ćete da poradite na tome od polovine avgusta.

Comments