Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Ovan

U partnerskim odnosima, tokom avgusta treba najviše da vodite računa – o sebi. Ako to zvuči paradoksalno, zvezde nude širu perspektivu: Vi ste srećni ako je partner srećan, a on je srećan, ako ste vi srećni. Suviše je očekivati da je svako od vas zadužen za sreću onog drugog i najsrećniji ćete biti ako svako vodi računa najpre o sebi, o svojim željama i potrebama i o svojoj sreći – tako ćete oboje biti srećni. U prevodu, ne prebacujte odgovornost za svoja osećanja na partnera, pa ćete biti mnogo opušteniji i zadovoljniji sobom, a samim tim ćete i u vezi bolje funkcionisati.

Slobodni Ovnovi će tokom avgusta napraviti velike pomake u svom statusu, ako prihvate novi pristup romantičnim odnosima. To znači da treba da odbacite sve ono što mislite da znate i da vam treba u vezi, da prevaziđete lične blokade i predrasude i da sledite put ljubavi, onako kako se pred vama prostire. A prostire se – shvatićete to polovinom meseca, a do kraja avgusta već možete biti prilično zaljubljeni.

Bik

Ako vam je u partnerskim odnosima sve suviše predvidljivo i osećate da vas rutina hladi i emotivno udaljava od partnera, moraćete sami nešto da preduzmete. Partneru verovatno ne smeta ono što vama smeta, ali rado će prihvatiti vašu inicijativu za pokretanje strasti i zbližavanje. Idite na romantičnu večeru, potrebno vam je da se doterate i prikažete, pre nego što upalite mirišljave sveće u spavaćoj sobi.

Slobodni Bikovi će takođe žudeti za romantikom i strašću, a ako ne bežite od toga i ako osluškujete svoja osećanja, ona će vas odvesti na pravu put. Možda je u ovom trenutku prava stvar opuštanje i zabava, pa i uletanje u površne avanture – da osetite živost i uzbuđenje – pre nego započinjanje neke ozbiljne ljubavne priče.

View this post on Instagram

Traveling the world full time can look so glamorous but there is so much planning and preparation that goes on behind the scenes to make it happen. Since we got back to Bulgaria, we have been so busy with all the boring administrative stuff we need to do to get ready for our road trip! We’re getting our car ready, we are planning our route, getting insurance, Katerina is renewing her drivers license (after not driving for more than 10 years 🤣), we’re meeting with lawyers about our company, going to the dentist… you get it. 😅 But at least we managed to take a few hours last night to wander around the streets of Plovdiv’s Old Town. It’s good to be back! ✨ #katerinandyinonpresets ✎……………………………………….. #travelcouple #travelingcouple #travelholic #couplesofinstagram #loveandwildhearts #wanderlove#dirtybootsandmessyhair #thoughtcatalog #travelcommunity #lovetotravel #couplelove #travelholic #travelwithlove #roamtheworld #traveltogether #bulgaria #plovdiv #plovdivoldtown

A post shared by KATERINA & YINON (@katerinandyinon) on

Blizanci

Avgust je u znaku ljubavi za Blizance – u partnerskim odnosima naklonosti i privrženost osnažuje. Moći ćete da se oslonite na partnera, kao i da pružite oslonac i podršku, a to će u nekim trenucima biti mnogo važnije od romantičnog dela vašeg odnosa i pokrenuće mnogo dublja osećanja. Zajedno ćete moći da postignete sve što zamislite.

Slobodni Blizanci će biti u duhovnom raspoloženju – na polju ljubavi i romantike to znači traženje srodne duše, a možda i shvatanje da ima puno srodnih duša i da sa različitim osobama delite i proživljavate različite segmente ljubavi (kako god to zvučalo). Ne žurite, ali ni ne čekajte – samo sledite.

Rak

Preispitivaćete ravnotežu u partnerskim odnosima u ovom periodu. Nerviraće vas neke stvari, pa ćete želeti da ih rešite jednom za svagda. Ali ako od početka niste postavili temelje ravnopravnosti, biće to težak posao i partner će pružati otpor vašim pokušajima da podelite dužnosti i odgovornosti i u praktičnom i u emotivnom smislu. Međutim, ovo je prilika i za njega da izloži svoje potrebe i osećanje uskraćenosti – što će vas iznenaditi. Održavajte otvorenu komunikaciju i rešićete sve.

Slobodni Rakovi će teško ostariti svoje romantične težnje u avgustu, ali imaće prilike da preispitaju svoje greške iz prošlosti, kao i svoje prave potrebe u ljubavi. Povežite se sa svojim osećanjima, pa ćete moći da se povežete i sa nekom drugom osobom – moći ćete da poradite na tome od polovine avgusta.

Editors choice