Lav

Zabavno vam je sa partnerom tokom avgusta i to je ono što vam podiže energiju i održava vas u vezi. Ponekad se pitate da li je to uopšte ljubav – ali i sami znate da je vrlo moguće da jeste, da je ovo lice ljubavi koje je dominantno među vama. Osećanja vladaju, a vi ste rešili da im se prepustite i da ne brinete zbog budućnosti, iako o njoj razmišljte (a ovo se možda tiče i početka zajedničkog života, ili stupanja u brak).

Slobodni Lavovi imaju šanse za zaljubljivanje krajem avgusta, kada mogu da započnu lepu ljubavnu priču, ako uspeju da drugoj osobi naprave mesta u svom životu. Ovo je prilika da ispravno postavite slobodu i individualnost u okvirima zajedništva.

Devica

Planovi koje imate sa partnerom verovatno će proprasti – ali to bi moglo da bude mnogo bolje od onog što ste prvobitno zamisliti i doneti vam lepe momente u ljubavi, naročito u drugoj polovini avgusta. Vaš odnos se menja na pozitivan način i samo treba da prestanete da se otimate i prigrlite promene koje se odvijaju među vama.

Slobodne Device bi mogle da sretnu osobu iz prošlosti, izgubljenu ljubav koja je ponovo dostupna. Ovo može da bude veliko iznenađenje i osoba vašeg života! Magija ulazi u vaše romantično polje posle 20. avgusta, spremite se da se opustite i prepustite.

Vaga

Problemi u komunikaciji u partnerskom odnosu obeležavaju avgust za Vage koje su u vezi ili braku. Stvari se komplikuju polovinom meseca, a vi se preispitujete – da li u tom odnosu možete da ostanete na nivou komunikacije koju imate, odnosno, da li je ta intelektualna neskladnost među vama suštinski bitna, ili se samo ističe, zato što vam smeta više nego inače. Šta je ono što vam je u odnosu najvažnije – to je zagonetka koju ćete rešavati ovog meseca.

Slobodne Vage očekuje veliki preokret na ljubavnom planu! Romantični susret bi mogao da promeni vaš život, jer postoje velike šanse da se pojavi osoba koja će uvideti koliko ste divni i umeti to da ceni. A to je nešto što vam već veoma dugo nedostaje!

Škorpija

Avgust je dobar za Škorpije u vezama, ukoliko imaju sa partnerom planove i aktivnosti. Sve što radite zajedno, biće uspešno i stabilno, pa je dobar momenat za radove i preuređenja u kući (ukoliko živite zajedno), ili za traženje i opremanje prostora u kome ćete početi zajednički život, a imate podršku i za putovanja, organizovanje zabava i proslava. Ako vas izjeda rutina, preduzmite neku zajedničku akciju i oživite svoj odnos!

Slobodne Škorpije će biti u centru pažnje i zavodiće sve oko sebe – vaša magija je u pogledu i pokretu, a ne škodi ni to što ste duhoviti i druželjubivi. To vam je scenario za uzbudljiva poznanstva – veselo društvo, šala i smeh – i značajni pogledi koje razmenjujete sa nekim posebnim.

Comments