Strelac

Partnerski odnosi su na ispitu tokom avgusta – da li ste dorasli zahtevima zajedništva, sposobni da napravite ustupke, da postignete kompromise, da usrećite partnera, kao i da jasno izrazite svoje želje i potrebe. Na testu će biti i poverenje i tolerancija, a ako se oboje posvetite odnosu u ovom periodu, prevazići ćete trzavice i odoleti iskušenjima.

Slobodni Strelčevi su nestrpljivi i raspoloženi za strastvene susrete – hteli biste nešto posebno i uzbudljivo, bez ulaganja emocija i vremena. Nemojte se žaliti posle, kad vam se želja ostvari, ako shvatite da izgleda niste baš tako mislili.

Jarac

Biće teško održati stabilnost u partnerskim odnosima tokom avgusta, ali ako nekuda otputujete zajedno, biće lakše. Ako vam je posao prioritet ovog meseca, očekujte nesuglasice i prebacivanje partnera kako ga zapostavljate i kako nikad niste na raspolaganju kad ste mu potrebni (jer tako i jeste). Nesuglasice dolaze uglavnom zbog toga što vi niste nimalo romantično rasploženi, već ste okrenuti praktičnim i materijalnim stvarima (i izazovima), a partneru treba pažnja, posvećivanje i nežnost.

Slobodni Jarčevi su pozvani da se prizemlje i pridruže ljudskoj rasi na planeti – prestanite da očekujete da se sudbina ispuni sama od sebe, dok vi pišete treći doktorat, nego se posvetite svom društvenom i emotivnom životu na praktičan način. Prihvatite pozive prijatelja, prihvatite izlazak na dejt, uključite se i pronađite zabavu u tome!

Vodolija

Ako gubite osećanje povezanosti sa partnerom, nije do njega, nego do vas. Neki unutrašnji procesi zahtevaju da im se posvetite i da ih dovršite, da biste mogli da date sve od sebe u zajedništvu. Preispitajte svoje strahove i nezadovoljstva i pokušajte da pritom ne zabrinete partnera previše – da ne pomisli kako ga ostavljate, samo zato što ste se povukli u sebe.

Slobodne Vodolije će imati aktivan društveni život u avgustu – rešili ste da ne spuštate svoje kriterijume i da date šansu i onim osobama koje vas ne privlače od prvog trenutka, ako sa njima imate onu intelektualnu razmenu koja je vama najvažnija. Dobro je da znate šta vam je najbitnije i bez čega ne možete da održavate bliske odnose, to će privući nekog ko je sličan vama (iako ga možda nećete odmah prepoznati).

Ribe

U partnerskim odnosima se osećate relativno udobno i opušteno, a da biste se osećali još bolje, posvetite se ljubavi i zajedništvu na krajnje praktičan način. Spremite romantičnu večeru, preuredite stan, napravite nešto svojim rukama za partnera, pridružite mu se u sređivanju garaže… Romantika se ponakad podstiče zajedničkim naporom – bukvalno.

Slobodne Ribe bi mogle da potvrde ono popularno ubeđenje da se ljubav pojavljuje kad prestanete da je iščekujete. Avgust će vam biti ispunjen raznim aktivnostima i obavezama, pa nećete ni stići da uzdišete zbog nedostatka romantike, ali onda bi romantika mogla da uđe na glavni ulaz i zaokupi svu vašu pažnju i vreme.

Naslovna fotografija i fotografije u tekstu: https://stayclosetravelfar.com/

Brankica Milošević

Comments