Ovan

Intenzivna osećanja prate vas tokom ovog perioda, a u nekim stvarima koje se tiču partnerskih odnosa morate biti hladnokrvni i suzdržani. Pustite da se niti emotivnih odnosa odmotavaju svojom dinamikom, budite iskreni u komunikaciji, ali taktični i ne odustajte od onoga što je dobro za vas. Ukoliko vam se interesi sukobljavaju, do kraja ovog perioda pronaći ćete kompromis, ukoliko ostanete smireni i analitični. 

Slobodni Ovnovi će biti u centru pažnje – primaćete predloge i pozive, pa se odazovite onom koji vas najviše intrigira. Možda će neko steći prednost jer je uporniji od ostalih i pokazuje više interesovanja, a vama imponuje da se neko trudi oko vas. Vodite se svojim osećanjima, ali tek onda kada su ona sasvim jasna i neposredna. 

Bik 

Ukoliko ste do sada bili usredsređeni na druge stvari, tokom ovog perioda moraćete da obratite pažnju na partnera i da vaš odnos stavite na prvo mesto. Možda ćete biti nervozni zbog toga što partner očekuje da žrtvujete neka svoja interesovanja da biste provodili više vremena zajedno, ili da biste mu pomogli u nečemu, ali planetarna energija će vam pomoći da se savladate i pokažete strpljenje.

Slobodni Bikovi imaju prilike da privuku nekog posebnog, ali kako prepoznati posebnu osobu, među toliko zainteresovanih? Prijaće vam pažnja kojom ćete biti okruženi, a pošto nigde ne žurite, možete se neobavezno družiti i bolje upoznate više osoba, dok ne otkrijete da li neka od njih pokreće vaša osećanja. 

Blizanci 

U partnerskim odnosima, ključna su zajednička interesovanja i društvene aktivnosti za povezivanje i produbljivanje veze. Imaćete prilike da preispitate i korigujete neke svoje stavove i zamisli o partnerstvu i ljubavi, naročito kroz ispunjavanje partnerovih želja i potreba – to vam se neće mnogo dopasti, ali prihvatićete da je ponekad neophodno da drugu osobu stavite na prvo mesto. 

Slobodnim Blizancima će javna događanja i društvene aktivnosti pomoći da se nađu u okruženju onih koji imaju slična interesovanja i senzibilitet i možda prepoznaju svoju srodnu dušu. Ili će neko prepoznati vas i navesti vas da vidite stvari onako kako ih on vidi – a to će za vas biti nešto novo i izazovno. 

Rak 

U partnerskim odnosima preovlađuje atmosfera planiranja i nadanja – možete napraviti velike preokrete i promene, ako ste u tome zajedno.  Planetarna energija vam omogućava da kroz ovaj period proživljavate, ispoljavate i materijalizujete baš onako kako vi najviše volite – dramatično. Partner ima zadatak da održava smirenost i kurs u pravcu kojim ste krenuli, pa vi možete u potpunosti da budete u svom elementu. 

Slobodni Rakovi će u ovom periodu privući pažljive i pouzdane tipove ljudi, što vam ukazuje na vaše prave potrebe u ljubavi. Taj nivo nije tako vibrantan, kao što biste vi želeli, pa nećete biti ekstatično srećni i ludo zaljubljeni, ali ćete se osećati dobro i stabilno. Ukoliko vam je neko već duže vreme u srcu, ne odustajte. Ne budite nametljivi, ali ostanite prisutni i pratite svoja osećanja, na kraju ćete dobiti potvrdu i zahvalnost. 

Comments