Lav

Buran period u partnerskim odnosima – strasti se izražavaju kroz česte sukobe, ali u svakoj raspravi ćete na kraju doći do dubljeg razumevanja i prihvatanja. Na neugodne načine možete otkriti koliko vam je partner potreban i važan, ali sa tim osećanjima se morate suočiti, zarad ličnog rasta i razvoja. 

Slobodni Lavovi će imati smetnje na vezi – komunikacija sa osobama koje vas zanimaju neće ići putem razumevanja, već putem nerazumevanja. Ali kada uspete da pošaljete pravu poruku i kada prava poruka stigne do vas, prepoznaćete osobu sa kojom ste na istoj talasnoj dužini i koja je vredna vaše pažnje. 

Devica 

Uložite više razmišljanja, pre nego što uložite više energije u akcije koje preduzimate u vezi sa partnerom, pa ćete izbeći razočaranje, koje je uvek posledica nerealnih očekivanja. Partner ima sopstvene potrebe i interese, koji nisu isti kao vaši. Ta će vas spoznaja zaboleti, ali dajte sebi malo vremena da je isprocesuirate i prihvatite, pre nego što bilo šta odlučite ili učinite. 

Slobodne Device bi mogle da sretnu zanimljivu osobu na nekom neobaveznom skupu – ležerni razgovori o običnim stvarima samo su prva linija povezivanja, ispod koje ima dosta toga da se otkrije. Prvo će vam se činiti da vam se to samo čini, ali vrlo brzo ćete dobiti potvrdu da i druga osoba oseća tu istu povezanost. 

Vaga

Bićete zadovoljni svime što se događa u vašem emotivnom svetu i bićete u prilici da po ko zna koji put potvrdite svoju ulogu u bliskim odnosima – vi ste strana koja sluša i prima, bez ograničenja i predrasuda, a zatim, stvari počnu da se dešavaju.

Emocionalni uspon u ličnom životu i svim oblicima emotivnih veza – partnerski i prijateljski odnosi će procvetati u ovom periodu, a potencijalni ljubavni odnosi će napredovati onako kako priželjkujete. Planetarna energija je na vašoj strani, osnažuje vam samopouzdanje i podiže nivo vibracije, pa ćete biti okruženi onima koji vam najviše prijaju, čiji vam senzibilitet odgovara, i čiji vas intelekt angažuje i osvežava. 

Škorpija 

U partnerskim odnosima, period koji inspiriše i provocira lične promene i razvoj – partner će biti na vašoj strani, dok vas istovremeno poziva da se preispitate i korigujete i napravite pomak od obrazaca koji vas uslovaljavaju i sputavaju. Spremni ste na samoanalizu i uverićete se da je partner vaš najbolji prijatelj i najstabilniji oslonac. 

Romantičan period za slobodne Škorpije – možete se zaljubiti tako brzo i tako potpuno, da će vas kapacitet i dubina vaših osećanja zaprepastiti i preplaviti. Pokušavajući da ostanete racionalni i sabrani, otkrićete da je to nemoguće i da je iskreno izražavanje osećanja jedini način.

Comments