Strelac

Pokušajte da razumete partnerova osećanja i potrebe, pre nego što zaključite da je sebičan. Povišena senzitivnost i nivo emotivnosti smetaju vam da rezonujete kao što ste navikli, pa zato nemojte ni izvoditi zaključke i stupati u akcije kao što činite – pustite da se stvari odvijaju, posmatrajte sebe i učestvujte srcem, pa ćete puno toga naučiti o sebi i o ljubavi. 

Slobodni Strelci će morati da razmotre svoj koncept slobode – da li vas ona sprečava da nekome budete odani, da se prepusitite osećanjima, da odgovorno učestvujete u ljubavnoj vezi? Sloboda nije obavezno isto što i samoća, a ako uspete to da shvatite, više nećete morati da čuvate i branite svoju samostalnost – samoćom. 

Јarac

Okolnosti u vašem ličnom i ljubavnom životu donose niže vibracije i usporavanje – ne pokušavajte da ih podignete i da ubrzate događaje, pa ćete kasnije videti da je to bila prava strategija. Šta god da se dešava, ostanite strpljivi, ne donosite nikakve zaključke i ne preduzimajte nikakve akcije. Prepustite se toku, plutajte na talasima planetarne energije, pa će vam romantična atmosfera vrlo brzo postati ugodna, bilo da ste u vezi, ili sami. Ne pokušavajte da procenite šta žele i misle osobe koje su vam bliske, ili to pokušavaju da postanu, prosto im dozvolite da budu blizu vas i same će uskoro reći i pokazati svoje namere. 

Vodolija 

Zvezde vam daju odlučnost i ukazuju na to da treba da preuzmete inicijativu u ljubavi – ako ste sami, možete sebi dozvoliti da budete provokativniji, ako ste u partnerskom odnosu, možete da neposredno tražite ono što vam treba. Vaša uravnotežena priroda u ovom periodu daje vam stabilnost iz koje možete delovati u svim pravcima – vaše ideje će biti inspirativne, predlozi prihvaćeni, zahtevi ispunjeni – delujete gotovo hipnotički i prosto sami sebe oduševljavate. Vodite računa da ne hipnotišete sami sebe – ispoljavanje narcizma može da bude simpatično, samo ako sadrži šalu na sopstveni račun. Ukoliko osobe koje šarmirate, ili vaš partner, osete da uživate u sebi i svojoj moći više nego u njima, osetiće se iskorišćeno – a onda ćete morati stvarno da se potrudite. 

Ribe 

Bićete hrabri u ljubavi – u partnerskim odnosima ova hrabrost se odnosi na spremnost da izađete iz svog sveta i uključite se u partnerov u potpunosti (makar povremeno), kako biste mu pokazali da može da se osloni na vas i da su zaštita i brižnost obostrane. 

Slobodne Ribe će biti inspirisane sopstvenom strašću i sklone da se upuste u avanture. U vašoj mašti, te avanture su mnogo sjajnije i romantičnije nego u stvarnosti, pa vodite računa da to držite u svesti, jer razočaranje neminovno sledi. Vaša hrabrost je u tome da budete potpuno svesni da prepuštajući se svojim strastima udovoljavate svom srcu i maštarijama i da je druga osoba samo sredstvo da to postignete – da osetite sopstvena ljubavna osećanja, koja ne moraju biti uzvraćena ili vrednovana. 

Naslovna fotografija: instagram.com/humanlovers

Brankica Milošević

Comments