Ovan

Kao što se i očekuje, prvi dani meseca pred nama donose vam dosta zabave i opuštenosti. Međutim, ne samo dobro raspoloženje, već i brojne nove odluke i stabilnost će vam doneti godina koja je pred nama ili bar njen prvi mesec. Uvidećete šta je to što želite od veze u kojoj se nalazite, šta je to što vam je potrebno da dobijete od svog partnera, pa će to biti i pravo vreme da sa svojom polovinom porazgovarate o tim stvarima. Upravo to će vam i omogućiti da odlučite da li je osoba koja vam je u blizini prava za novu vezu, ukoliko ste slobodni, naravno, a kada su zauzeti Ovnovi u pitanju, oni će uživati uz svoje partnere i provoditi veoma lepo ove rpaznične dane. I za jedne i za druge, januar je mesec romantike koja će vam jako prijati.

Bik

U periodu koji je već polako za vama, imali ste dosta problema kada su bveze u pitanju, ali do tih problema najviše je dolazilo do toga zbog vašeg doživljaja i predstave o sebi samima. Onog momenta kada počnete sebe više da cenite i da uviđate i svoje vrline i dobre strane, a ne samo mane, tada će se to proširiti na vašu okolinu, zbog čega će početi da vas gledaju “drugačijim” očima. Ovo bi za vas bila obavezna i najbolja odluka koju ćete doneti u godini koja nam sledi. Zauzeti Bikovi će se naći u središtu nekih razmirica i rasprava sa partnerom, ali ne brinite, jer će se to brzo okončati, a vaša veza će nastaviti da ide svojim, već dobrim tokom.

horoskop 113 Ljubavni horoskop za januar 2017.

Blizanci

Mesec kada su svi ushićeni i radosti, kada svi očekuju nešto sasvim novo i veoma lepo, Blizancima će doneti zaista lepe trenutke, u kojima će dominirati nežnost i romantika koju će pružati ljudima oko sebe, ali ih i dobijati u velikoj količini. To će svakako uticati i na vaš odnos sa partnerom, te će ovaj januar za vas sigurno biti jedan od najlepših. Ukoliko planirate da započnete vezu sa osobom koju znate već neko vreme, savet je da se samo opustite i prepustite osećanjima, pa pustite srcu da vas vodi. Nemojte u celoj ovoj “emotivnoj zbrci” da zaboravite ni svoje drage ljude, pa se posvetite prijateljima i porodici, kako se ne bi neko koga volite osetio odbačeno.

Rak

Zanimljiv period dolazi za Rakove. Mesec pred vama donosi dosta uzbudljivih događaja, a oni najbitniji svakako se tiču vaših osećanja. Vreme je da poradite na svojoj otvorenosti prema drugim osobama, jer onda kada dopustite da ljudi vide vas zaista, onakvi kakvi jeste, tada ćete i privući osobu koju već duže vreme priželjkujete. Zapitajte se šta želite od ljubavi i šta ste sve spremni za nju da učinite, a kada sve sumirate, bićete sigurno dosta zadovoljniji sobom i bićete spremni da zaplovite u novu vezu. Januar donosi novitete za slobodne pripadnike ovog znaka, vrlo je moguće da ćete baš sada upoznati ljubav svog života. Kakav god vaš ljubavni status bio, isti je savet za sve, slušajte svoje srce i postupajte onako kako vam ono nalaže.

Comments