Lav

Januar za mnoge zodijačke znakove donosi dosta nežnosti i romantike, pa će tako biti i sa Lavovima. Ovo je mesec u kojem ćete se jako lepo osećati, kada ćete biti konstantno nasmejani i zadovoljni svime što vam se dešava i što vas okružuje. Ovo je definitivno mesec ljubavi, ma kakvog statusa bio vaš ljubavni život. Slobodni Lavovi će naići na osobu koja će im odgovarati u mnogo čemu, pa je možda ovo osoba kojoj ćete hteti da pokažete svoja osećanja. Povedite računa o komunikaciji sa partnerom, kako ne bi došlo do nesporazuma i bespotrebnih rasprava.

Devica

Dosta trubulencija na ljubavnom planu očekuje Device tokom narednog januara. Ono što će do njih dovesti jeste želja za promenama koju osećate, ali to može da dovede do toga da povredite svog partnera. Naoružajte se strpljenjem, što će uticati povoljno na oboje, te će i partner razumeti tu potrebu za promenama, pa će se i sam potruditi da dobijete šta želite. Međutim, slobodne Device, neće želeti promene, ono šta će kod njih ostati jeste slobodan status veze, jer nećete hteti da se obavezujete u nekoj vezi, pa će sve ostati na nivou druženja i osmeha.

horoskop 25 Ljubavni horoskop za januar 2017.

Vaga

Ovo je sigurno mesec u kojem će najviše uživati pripadnici ovog zodijačkog znaka. Vage su i inače dosta otvorene, komunikativne i prilično zanimljive, ali će se sve to pojačati početkom nove godine, što će se odraziti na vašu okolinu. Sasvim je sigurno da ćete imati interesantna poznanstva i da ćete sve do jedne osobe oduševiti svojom pojavom i svojim sposobnostima i veštinama. Međutim, strpite se malo, za sve što kreće od početka potrebno je vreme, pa tako i za ljubav, nemojte hteti uvek sve u istom momentu. Slušajte svoja osećanja, sledite srce u svojim odlukama, nemojte se u potpunosti prepuštati razumu. Ali, ipak, svaku svoju reč premerite, pa je onda kažite, neka to bude najbolji savet za vas. 

Škorpija

Škorpijama je mesec pred nama vreme kada bi najbolje bilo da se preispitate, da sve karte stavite na sto i konačno shvatite šta je to što želite od sebe, partnera i veze, šta je to što vas čini srećnima. Vreme je da odredite svoje prioritete i ciljeve, te da se na osnovu toga i ponašate i delate. Ovo važi za sve Škorpije, bez obzira da li ste slobodni ili zauzeti. Najpre poradite na sebi, na tome šta vas čini zadovoljnim zapravo, te onda postupite tako da sve rešavate civilizovanim razgovorom. Kraj meseca vam donosi lepa i prijatna iznenađenja, pa nemojte mnogo očajavati.

Comments